Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-02-2024 23:46   Güncelleme : 26-02-2024 00:00

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDE KONGRE YENİ BAŞKAN IŞIK HELVACIOĞLU

Akyazı Atatürkçü düşünce derneği olağan genel kurul toplantısı  bugün gerçekleştirildi. Dernek Lokalinde  yapılan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Erdal Özsar yaparken Recep Furuncuoğlu ve

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDE KONGRE YENİ BAŞKAN IŞIK HELVACIOĞLU

Akyazı Atatürkçü düşünce derneği olağan genel kurul toplantısı  bugün gerçekleştirildi. Dernek Lokalinde  yapılan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Erdal Özsar yaparken Recep Furuncuoğlu ve Haldun Kavasoğlu yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından  Dernek Başkanı Oktay Aktaş  söz alarak yönetim olarak görevde bulundukları sırada yapılan çalışmaları anlattı. ADD genel merkezi ile olan ilişkiler ve  eleştirilerini dile getirdi.

Daha sonra Faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ile kesin hesap raporlarını okudu. Her üç rapor hakkında açılan görüşmede söz alan olmadı. Raporlar ayrı ayrı oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra tahmini bütçe görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Açık oylama ile yapılan seçimlere tek liste halinde girildi ve oy birliği ile kabul edilen  Işık Helvacıoğlu yönetimi  şu şekilde belirlendi.

YÖNETİM KURULU ASİL

1-Işık Helvacıoğlu

2-Şefika Zamanisoğlu

3-Ayşen Ulukan

4-Okan Karaağaç

5-Mustafa Ulusan

DENETLEME KURULU ASİL

1-Nermin Gül

2-Sami Aydın

3-Recep Furuncuoğlu

GENEL KURULTAY  VE BÖLGE DANIŞMA KURULU TEMSİLCİSİ

1Oktay Aktaş

DİSİPLİN KURULU ÜYELİKLERİNE

1-Yaşar Yılmaz

2-Yüksel Gümüş

3-Oğuz Karakullukçu

Toplantının sonunda dilek ve temennilere geçildi.  Bu bölümde Söz alan üyeler  derneğin üyelerinin artırılması, bayram ve törenlere topluca katılım sağlanması, konferanslar düzenlenmesi  şeklindeki temennilerini ilettiler.

Toplantıya Katılan ADD Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi eski Sakarya ADD İl Başkanı Aslıhan Ateş ve  ADD İl Başkanı Sabahat Demirtaş  söz alarak  seçilen yeni yönetime başarı dilediler ve destek sözü verdiler.

Aslıhan Ateş  ise konuşmasında  son zamanlarda Atatürk’e yapılan saldırıları ibretle izliyoruz laik cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk’e küfre varan hakaretler  yapılıyor.  Abuk subuk İfadelerle meydanlarda boy gösteriliyor. Ben bundan çok üzüntü duyuyorum. Bunlara cevabımız “Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e laf söyletmeyiz söyleyene de lafını aynen iade ederiz” . dedi.

Onlar Şunu unutmasınlar ki en son Atatürkçü ölmedikçe, son nefesini vermedikçe  onlara da bu ülkede hayat yok diyen Aslıhan Ateş  bu derneğin yönetimi ve herhangi bir üyesi Atatürkçü düşüncelere sahip çıkmaktan korkmamalı, çekinmemeli ve lafını esirgememeli  şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda  yönetime seçilen Işık Helvacıoğu bir teşekkür konuşması yaptı.

 

            

 

 

 
 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı