Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 24-12-2018 23:31   Güncelleme : 24-12-2018 23:31

BANKALAR CADESİNDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU SİNİR BOZUYOR

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Akyazı’da da trafik yoğunluğu hem sürücüleri hem de vatandaşı

BANKALAR CADESİNDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU SİNİR BOZUYOR

 

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Akyazı’da da trafik yoğunluğu hem sürücüleri hem de vatandaşı hayatından bezdiriyor ve sinir sistemlerini bozuyor.

Akyazı’da Trafik yoğunluğu denildiğinde ilk akla gelen isim kuşkusuz Bankalar Caddesi oluyor. Bu cadde merkezi bir cadde olması nedeniyle ve alternatif cadde de olmadığı için olsa gerek bütün araçlar bu caddeden geçmek zorunda kalıyor.

Trafik yoğunluğu bu kadar fazla olan Bankalar Caddesinde bahse konu olan trafik yoğunluğu bu kadar fazla olmasına rağmen bu cadde üzerinde araçlara birde park yaptırılıyor olması trafiğin allak bullak olmasına neden oluyor.

Yasal olarak yaptırılan park yetmiyormuş gibi park eden aracın yanına ikinci bir aracın park yapması ise trafiğin durmasına neden oluyor. İşte tam burada hem o anda o caddeyi kullanmak zorunda kalan sürücüler hem de o anda yaya geçidinden karşı tarafa geçmeye çalışıp ta trafiğin durması nedeniyle yaya yolu kapanan ve geçmekte zorlanan ve bu nedenle dakikalarca cadde kenarında bekleyen Akyazılılar isyan bayrağını çekiyor ve sonunda da olanlar oluyor insanlar birbiriyle kavgaya tutuşuyor.

Bu durum Akyazı Bankalar Caddesinde artık olağan hale gelmiş durumda. Sürücüler başta olmak üzere yaya geçidinden karşı tarafa geçmeye çalışan Akyazılılar bu olumsuzluğa artık dur demenin zamanının gelip geçtiğine dikkat çekip yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyorlar.

Akyazılılar, sadece Bankalar Caddesi için değil, park yetersizliği ve araç fazlalığı yüzünden diğer Cadde ve Sokaklarda da aynı durumun yaşandığına dikkat çekiyor ve yetkilileri İlçenin genelinde bu olumsuzluğu kaldıracak bir çalışma içinde olmaya davet ediyorlar.

Bakalım yetkililer yetkilerini kullanıp Akyazı için çok önemli olan ve onları çileden çıkaran bu sorunu ve yaşanmakta olan trafik keşmekeşliğine son verebilecek mi? bütün Akyazı sonucu merakla bekliyor.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ