Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 30-07-2018 21:58   Güncelleme : 30-07-2018 21:58

VEFALI DOSTLARDAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, beraberinde Başhekim yardımcısı

VEFALI DOSTLARDAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

 

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, beraberinde Başhekim yardımcısı Dr. Savaş Taşkıran ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer deniz olduğu halde 24 Temmuz Gazeteciler günü nedeniyle kutlama yapmak üzere Akyazı’da görev yapan Gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel, Alaattin Onur ve Davut Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar  24 Temmuz’un gazeteciler açısından önemli bir tarih olduğuna dikkat çekerek, 24 Temmuz sansürün kaldırılması, gazeteciler günü ve bayramı olarak kutlanmaktadır. Biz de Akyazı Devlet Hastanesi olarak bizleri her konuda destekleyen, yazdığınız yazılar ve yaptığınız haberlerle bizlere yön veren siz değerli basın mensubu dostlarımızı bu günde yalnız bırakmamak ve sizlerin bayramını kutlamak için bugün bu ziyareti yaptık. Akyazı Devlet Hastanesi ekibi olarak biz de sizin bu gününüzü ve bayramınızı kutluyor, nice bayramlara sağlık içinde ulaşmanızı temenni ediyoruz dedi.

Ziyaret edilen gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel, Alaattin Onur ve Davut Kaya’da Akyazı Devlet Hastanesinin önemli ve büyük başarılara imzasını attığını, oluşturulan doğru ve çalışkan bu ekip sayesinde hasta memnuniyetinin artmasının sağlandığını, hastane yönetiminin iyi ilişkileri sayesinde Hastaneye çok önemli cihazların kazandırıldığını belirterek, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Akyazı Devlet hastanesinin İlçe hastaneleri arasında ilk sırada yer alıyor olmasının da kendilerini mutlu ettiğini söylediler ve sizleri basının vefalı dostları olarak değerlendiriyoruz açıklaması yaptılar. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ