Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 18-09-2017 11:24   Güncelleme : 18-09-2017 11:24

POLİSTEN NARKO İLÇE OPERASYONU

İçişleri Bakanlığının talimatı ile ülke genelinde başlatılan Narko-İlçe ismi verilen

POLİSTEN NARKO İLÇE OPERASYONU

İçişleri Bakanlığının talimatı ile ülke genelinde başlatılan Narko-İlçe ismi verilen operasyon çerçevesinde Akyazı’da da polis tarafından başlatılan uygulamalar aralıksız olarak sürüyor.

Akyazı’nın tüm giriş ve çıkış yollarını kontrol altına alan emniyet güçleri araçlar ve sürücülerini didik didik arıyor ve GBT uygulaması yapıyor. Emniyet mensupları ayrıca insanların oturduğu kahvehane, çay ocağı gibi işyerlerinde de aynı şekilde arama ve tarama işlemlerini sürdürüyor ve yasak olmasına rağmen bu tür işyerlerinde sigara içenlere de para cezası uygulaması yapıyor.

Üç günden beri sürdürülmekte olan uygulamalarda ve yapılan arama taramalarda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Ruhsatsız silah ve uyuşturucu bulunduranlar hakkında da yasal işlemler yapıldı.

Önceki gece Gazi Süleyman paşa camiinde yapılan uygulamada durdurulan lüks bir araçta 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve lüks otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Akyazılılar İçişleri Bakanlığının emirleri ile ülke genelinde başlatılan ve Akyazı’da da devam etmekte olan uygulamalardan memnun olduklarını belirterek, bu tür uygulamaların, arama ve taramaların sürekli olması temennisinde de bulunmayı ihmal etmediler.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ