Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 31-08-2017 23:20   Güncelleme : 31-08-2017 23:20

DİKMENE ATEŞ DÜŞTÜ 2 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

Hendek’ten Dikmen mahallesine seyir halinde bulunan Osman Köroğlu idaresindeki

DİKMENE ATEŞ DÜŞTÜ 2 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

Hendek’ten Dikmen mahallesine seyir halinde bulunan Osman Köroğlu idaresindeki özel oto Aksu mahallesi Yurtluk mevkiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampole yuvarlandı. Kaza mahallinde sürücü Osman Köroğlu ( 67) ve eşi Nazmiye Köroğlu (65) hayatını kaybetti.

%85 MEYİLLİ ARAZİDE 500 METRE UÇURUMA YUVARLANDI

Hendek ilçesinden Dikmen mahallesine seyir halinde bulunan Osman Köroğlu idaresindeki araç bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek rampa yukarı çıktığı yolun sol tarafındaki Faik Alkan’a ait fındıklıktan dereye yuvarlandı. Bir insanın ayakta bile zor durduğu fındıklık bahçesinde çalışan fındık işçilerinin arasından taklalar atarak geçen oto  aşağıdaki Aksu deresine düşerek ters döndü.

KAZA MAHALLİNDE İKİ KİŞİHAYATINI KAYBEDERKEN İKİ KİŞİ DE AĞIR YARALANDI

Fındık işçilerinden edindiğimiz bilgilere göre;  bir ses duyduklarını ve fındıklık içerisinde ağaçları deviren bir aracın taklalar atarak geçtiğini gördük. Araç sürücüsü  Osman Köroğlu eşi Nazmiye Köroğlu ve aynı araç içerisinde bulunan Ömer Köroğlu ve Erdi Ark’ın taklalar atan araçtan fırladıklarını gördüklerini söylediler.  Araçtan fırlayan sürücü Osman ve eşi Nazmiye Köroğlu kaza mahallinde hayatlarını kaybederlerken aynı araç içerisinde bulunan Ömer Köroğlu ve Erdi  Ark ağır şekilde yaralandı. Yaralılar fındık işçilerinin de yardımıyla bir keçinin dahi ayakta zor durabileceği % 85 meyilli arazi içerinden taşınarak 112 acil ambulansına konularak Hendek devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikesi devam ediyor.

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

 Kaza mahallinde önlem alan Hendek jandarması kaza mahalline kimseyi yanaştırmazken kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ