Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2017 23:57   Güncelleme : 12-08-2017 23:57

AKYAZILI MUHTARLAR BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Akyazı Taşburun Mahalle Muhtarı Feti Kılıçoğlu, Reşadiye Mahalle Muhtarı İmdat Yılmaz,

AKYAZILI MUHTARLAR BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Akyazı Taşburun Mahalle Muhtarı Feti Kılıçoğlu, Reşadiye Mahalle Muhtarı İmdat Yılmaz, Osmanbey Mahalle Muhtarı Kadir Özcan sık sık bir araya gelerek sohbet ederler. Geçtiğimiz günlerde de bir çay ocağının önünde bir araya gelen kafadar Muhalle Muhtarlar sohbetleri esnasında konuştukları konu basındı. Üç Mahalle Muhtarı o sohbette ortak olarak şu görüşü paylaştılar “ Basın olmazsa olmazımızdır. Basın bizim için çok önemlidir. Basın sayesinde sorunlarımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz ve o sorunların halli konusunda da yine basından destek alıyoruz”

Akyazı’da basının güçlü olduğuna dikkat çeken Mahalle Muhtarları Kılıçoğlu, Yılmaz  ve Özcan  İlçemizde basın hem Ulusal boyutta hem de yerel boyutta güçlüdür. Her basın organının İlçemizde birer temsilcisi vardır. Onların güçlü olması özellikle biz Muhtar için bulunmaz bir fırsattır, biz de bu fırsattan en iyi şekilde yararlanıyoruz açıklaması yaptılar.

Basının okurlarını doğru bilgilendirmesi gerektiğinin de altını çizen Mahalle Muhtarları ve Dernek Başkanı, Akyazı’da görev yapan basın mensubu dostlarımız bu ilkeye harfiyen riayet etmektedir. Bu durum kuşkusuz her iki taraf içinde olumlu sonuçlar doğurmaktadır. Bu nedenle bizler her konuda bize destek veren İlçemizde görev yapan basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz diyerek açıklamalarını tamamladılar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ