Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 23-01-2017 14:55   Güncelleme : 23-01-2017 14:55

KUZULUKSPOR’DA GALİBİYET SERİSİ SÜRÜYOR 3-2

Teknik direktör Yusuf Demirbaş’ın yönetiminde Sakarya birinci amatör küme beyaz grupta

KUZULUKSPOR’DA GALİBİYET SERİSİ SÜRÜYOR 3-2

Teknik direktör Yusuf Demirbaş’ın yönetiminde Sakarya birinci amatör küme beyaz grupta mücadele etmekte olan Kuzulukspor ikinci yarıda oynadığı iki maçını da kazanması camiada büyük sevinç yarattı.

İkinci yarının ilk maçında Taşburunsporu 3-2 yenmeyi başaran Kuzulukspor, ikinci maçında karşılaştığı güçlü rakibi Kızılkayaspor’u da 2-1 yenmeyi başardı ve ilk yarının sonunda 16 olan puanını 22’ye yükseltti ve grubunda iddialı bir konuma geldi.

GALİBİYETİ YEMEKLE KUTLADILAR

Kuzulukspor’un genç ve dinamik başkanı işadamı Yusuf Çokal üst üste alınan galibiyetlerin kendilerini son derece mutlu ettiği belirtti ve kolej takımı gibiyiz. İnşallah bu tavrımızı ileri yıllara da taşımayı arzuluyoruz dedi ve ligi fair/play kuralları içinde sürdüklerine dikkat çekerek, bizim için alınan sonuç önemli ama ondan da önemli olan rakiplerimizle dostça ve kardeşçe birlikte olmaktır. Kuzulukspor başkan ve yönetimi olarak bu kurala azami dikkat ediyoruz açıklaması yaptı.

Kızılkaya maçında alınan galibiyetin ardından Başkan Yusuf Çokal yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teknik heyet ve futbolcularına Kuzuluk İhlas Kaplıcalarında faaliyetini sürdürmekte olan Gökkuşağı Restaurantta bir yemek verdi.

KUZULUKSPOR  2

KIZILKAYASPOR  1

1.Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kuzulukspor sahasında Kızılkayasporu 2-1 yenerek rakibiyle puanını eşitlemeyi başardı.

Saha: Kuzuluk Suni Çim 

Hakemler: Engin Bıçak, Ömer Akyıldız, Beytullah Yiğit

KUZULUKSPOR

Onur (**) Uğur **(Seyhan**)Ferhat**Hasan**Mehmet**Fatih***M.Hüseyin***Mert**Ertuğrul***Emirhan**Uğur A.**

T.D: Yusuf Demirbaş

KIZILKAYASPOR

Emre**Ahmet**Hakan**Yasin**Emre**M.Can**Kaan**Muharrem**İbrahim**Mustafa***Arif**

T.D: Kerim Çakmak

Goller Dk. 12 Dk.63 Ertuğrul (Kuzulukspor) Dk. 68 Mustafa (Kızılkayaspor)

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ