Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 20-08-2016 00:07   Güncelleme : 20-08-2016 00:07

AKYAZILI MUHTARLARDAN VALİ COŞ’A MORAL ZİYARETİ

Akyazı Mahalle muhtarları Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

AKYAZILI MUHTARLARDAN VALİ COŞ’A MORAL ZİYARETİ

Akyazı Mahalle muhtarları Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Akyazı muhtarlar derneğinden Sakarya valisi Hüseyin Avni Coş 'a destek ve moral ziyareti. Daha sonra tüm Akyazı muhtarları ile birlikte İl emniyet müdürlüğü, İl jandarma alay komutanlığı ve Sakarya Büyükşehir belediye başkanlığı ziyaretinde bulundular. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş Akyazı muhtarlarıyla görüşmesinde ziyaretten memnuniyetini ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Durmuş konuşmasında;

15 Temmuz darbe girişimine kalkışan vatan hainlerini 70 tane muhtarım adına kınıyor ve lanetliyorum dedi. Bu vesile ile ülkemize milletimize ilimize yapılan bu saldırı girişimini 79 milyon halkımızın onurlu davranışı dik duruşu canları pahasına bedenlerini siper ederek bu hain çetesine karşı çıkarak bu darbe girişimini önlemiştir. Ülke vatan millet bayrak uğruna şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarına ve tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm dünya şunu bir kez daha görmüştür ki gerektiği zaman mesele vatanın ülkemizin birlik ve beraberliği söz konusu olduğunda tüm siyasi partilerimiz sivil toplum kuruluşlarımız emniyet mensuplarımız askerlerimiz ve halkımız el ele verip kol kola girip omuz omuza durup birlik ve beraberlik örneği göstermişlerdir.

Sayın valim sizin huzurunuzda 79 milyon Türk halkını kutluyor ve tebrik ediyorum, böyle bir halkın ferdi olmaktan da onur ve gurur duyduğumuzu ifade ediyorum. Sayın valim biz de Akyazı muhtarları olarak şahsım ve 70 adet muhtarım vatan millet bayrak toprak söz konusu olduğunda 7-24 emrinizde ve ülke hizmetinde olduğumuzu ifade eder Zait’i halinize bizleri kabulünüzden dolayı saygılar sunar teşekkür ederim, dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ