Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 08-02-2015 19:30   Güncelleme : 08-02-2015 19:30

DUR İHTARINA UYMAYAN ARACI KOVALAYAN POLİSLER KAZA GEÇİRDİ. 2 YARALI

Akyazı’da gece saatlerinde Dur ihtarına uymayan

DUR İHTARINA UYMAYAN ARACI KOVALAYAN POLİSLER KAZA GEÇİRDİ. 2 YARALI

sürücüyü kovalayan Polis aracı kaza yapmış 1 ağır 2 Polis memuru yaralanmıştı. O kazanın Güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde gündüz saatlerinde Jandarmanın Dur ihtarına uymayan bir Panelvan kıstırılarak yakalanmış 1 kişi gözetim altına alınırken bir kişide kaçmıştı.

Polis olay yerinden kaçan Fatih Ünlütürk olduğunu tespit edip yakalama çalışmaları başlatmıştı. Cumartesi günü saat 23.00 civarında Akyazı Hastane Mahallesinde kaçan Fatih Ünlütürk’ün izine rastladı.

Polis ile Kaçan zanlı arasında kovalamaca başladı. Akyazı Ada Caddesi Fiskobirlik binası önünde Polis aracı park ettiği yerden ana yola dikkatsizce çıkan bir Minibüs ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden  Polis memuru Adnan Ceyhan önce bariyerlere daha sonrada Elektrik direğine çarparak durabildi.

Kaza sonrası Sürücü Polis memuru Adnan Ceyhan ağır yaralandı. Bir Polis memuru ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Polisten kaçan zanlı Fatih Ünlütürk ise kısa süre sonra yakalandı. Fatih Ünlütürk gözetim altına alınırken kullandığı 54 TK 5615 Plakalı Otomobil olay yeri inceleme tarafından didik didik arandı.

Otomobilde 1 Ekmek bıçağı 1 sopa bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

Yaralanan Polis Memurları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Birinin kaburgalarında 8 diğerinin kaburgalarında ise 2 kırık tespit edilen polis memurlarının durumlarının iyiye gittiği öğrenildi 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ