Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2014 09:31   Güncelleme : 25-11-2014 09:31

SADECE SANAYİLEŞME OLMUYOR BESİCİLİK TE GELİŞİYOR

Atso Başkanı Şinasi Bayraktar Odamız Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet AYAZ'’a ait

 SADECE SANAYİLEŞME OLMUYOR BESİCİLİK TE GELİŞİYOR

D-140 Karayolu üzerinde bulunan Divan Tarım İşletmeleri Ltd.Şti. Besi çiftliğine  ve ardından da Yahyalı Caddesinde bulunan VOULİS-NNG Deterjanlar Ve Kimya Ürünleri İth.İhr. Tur ve Seyahat  Tic.Ltd.Şti. fabrikasına ziyaret ederek firma sahiplerinden bilgiler aldı.

 Başkan Bayraktar, Mehmet Ayaz Beyin besi çiftliğine yaptığı ziyarette duyduğu heyecanı şöyle dile getirdi. Akyazı Tarım ve sanayi iç içe gelişirken şuan gördüğüm manzarayla Akyazı’mızın besicilikte de bayağı iddialı duruma geldiğidir. Besi çiftliğinde 360 a yakın büyük baş besi ve süt hayvanı olduğu, kendi  yavrularını alıp büyütüp bir nevi üretimi de kendileri yapmaktadır.

 Divan tarım İşletmeleri sahibi Ayaz Besicilik işine yıllardan beri yatırım yapmak istediğini fakat 2010 yılında şirket kurarak kurumsal bir işletme olarak  başladıklarını, büyük emekler harcayarak bu seviyeye geldiklerini güzel ve olumlu verimler aldıklarını dile getirdi.

 Başkan Bayraktar Divan tarım işletmelerinden sonra Yahyalı caddesinde Egzost emisyon düşürücü sıvı üretimi yapan VOULİS-NNG Deterjanlar Ve Kimya Ürünleri İth.İhr. Tur ve Seyahat  Tic.Ltd.Şti. ne ziyarette bulundu.Firma sahibi Necat Güner bey kendisini karşıladı ve fabrikayı gezdirerek yaptıkları üretim hakkında bilgi verdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ