Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-10-2014 02:03   Güncelleme : 17-10-2014 02:03

AKP AKYAZI’DA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

16 Kasım günü yapılması kesinleşen AKP Akyazı İlçe kongresinde

AKP AKYAZI’DA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

İlçe başkanlığı için adaylar bir bir belli olmaya başladı. Şu ana kadar AKP Akyazı İlçe başkanlığına aday olmalarına kesin gözüyle bakılan isimler şu anda İlçe başkanlığı görevini yürüten Fevzi Bora, dört dönem belediye meclis üyeliği yapan İnşaat Mühendisi Cevdet Akbaş, İş adamı Keramettin Öztürk, Eczacı ve İlçe Yönetim Kurul üyesi Eyüp Demirtaş ve Ferhat Sağlam. Ferhat Sağlam ile Keramettin Öztürk adaylıklarını resen açıklarken diğer isimler henüz adaylıklarını açıklamadılar ve ama birkaç gün içerisinde açıklamaları bekleniyor.

KOORDİNATÖR VEKİL GELDİ VE GİTTİ

Sakarya’dan sorumlu Koordinatör Milletvekili olan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz beraberinde AKP İl başkanı olduğu halde Akyazı’ya gelerek partililerle bir toplantı yaptı.

Yapılan toplantıda Koordinatör Milletvekili Osman Boyraz’ın İlçe başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve kurucu üyelerle bir görüşme yaptı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan toplantıyla ilgili bir açıklama yapılmazken, dışarı sızan bilgilere göre yapılacak olan AKP Akyazı İlçe kongresine geçmiş zamanlarda olduğu gibi tek listeyle girilmesi konusunda Koordinatör Milletvekili Boyraz’ın telkinde bulunduğu öğrenildi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ