Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-09-2014 15:57   Güncelleme : 25-09-2014 15:57

VALİ COŞ GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE AKYAZI’YA GELDİ

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş gezi ve incelemelerde bulunmak ilk Akyazı ziyaretini gerçekleştirdi.

VALİ COŞ GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE AKYAZI’YA GELDİ

Beraberinde İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Adnan Şimşiroğlu

 ve Emniyet Müdürü Osman Babadağı olduğu halde Akyazı’ya gelen Vali Coş İlk önce Karapürçek Kaymakamlığı ve Belediyesine uğradı. Daha sonra Sanayi bölgesindeki ASAŞ aliminyum fabrikasını ziyaret etti.

Öğleden sonra da Akyazı’ya gelerek Kaymakamlığı ziyaret etti.

Vali Coş Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.

Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı Makamında Vali Coş’a Akyazı hakkında kısa bir brifing verdi. Vali Coş Kaymakama  Milli Eğitim ve Sağlık konularında bir problem olup olmadığını sordu. Kaymakam Ballı da sağlık konusunda problem olmadığını, Milli Eğitim konusunda da ilçenin bir rehabilitasyon merkezine ihtiyacı olduğunu söyledi. Vali Coş ihtiyaçların projelendirilmesini ve kendisine iletilmesi talimatını verdi.

Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı Vali Coş’a  Üzerinde ayet yazılı bir tablo hediye etti. Tablo için teşekkür eden Vali Coş tablonun bir camiye verilmesi emrini verdi.

Vali Hüseyin Avni Coş kaymakamlık ziyaretinin ardından  Belediyeye geçti. Belediye önünde Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Coş bir süre belediyede kaldı ve Başkan Hasan Akcan’dan belediyle çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Akyazı’ya ilk ziyaretini tamamlayan Vali Coş akşam saatlerinde Sakarya’ya döndü

HABERİN VİDEOSUNUİZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=556304814516159

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ