Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 05-09-2014 06:06   Güncelleme : 05-09-2014 06:06

DİNÇER ÜZBE CANINA KIYDI

Akyazı İlçesinin tanınmış öğretmenlerinden,

DİNÇER ÜZBE CANINA KIYDI

Konuralp İlköğretim Okulu eski müdürü, Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığından emekli öğretmen Dinçer Üzbe (57) Balık tutmak için gittiği Mudurnu deresi kenarında bir ağaca asılı olarak bulundu.

 Edinilen bilgilere göre bir yıl önce emekliye ayrılan Dinçer Üzbe en büyük tutkusu olan balık tutmak üzere aracı ile birlikte  D-140 Karayolu Batakköy sınırları içinde bulunan Turkuaz Petrol karşısında Mudurnu deresi kenarına gitti. Geç saatlere kadar eve dönmeyince yakınları ve arkadaşları tarafından aranmaya başlanan Dinçer Üzbe belirtilen mevkide  bir ağaca asılı olarak bulundu.

57 Yaşında hayatını kaybeden İlçede çok sevilen birisi olan Dinçer Üzbe’nin  geçirdiği bunalım sonrası hayatına son vermiş olabileceği konuşuluyor.

Aynı zamanda 3 tahtalı izci lideri olan Üzbe izcilik faaliyetleri ile de Türkiye’deki izci camiası tarafından da yakından tanınan ve saygınlığı olan biri idi.

Evli ve 2 si kız olmak üzere 3 çocuğu olan Emekli Öğretmen Dinçer Üzbe’nin Otomobili olay yerine yakın bir yerde park halinde bulundu.

Jandarma olayla ilgili  geniş kapsamlı araştırma başlattı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ