Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 24-08-2014 12:04   Güncelleme : 24-08-2014 12:04

KAYMAKAMIN TAKDİR ETTİĞİ MÜDÜR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TARAFINDAN BAŞARISIZ BULUNDU

APK’nin yeniden kadrolaşma çabaları, milli eğitim camiası içindeki

KAYMAKAMIN TAKDİR ETTİĞİ MÜDÜR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TARAFINDAN BAŞARISIZ BULUNDU

Geçtiğimiz aylarda havuza alınan ve yeniden değerlendirmeye tabi tutularak başarı durumları belirlenen okul müdürlerinin yarısından fazlasının görevlerinin sona erdirilmesinde ilginç sonuçlar da oldu.

cemaat mensubu (paralel) müdürlerin temizlenmesi gibi nedenlerle işlerine son verilen okul müdürleri arasında bu kriterler dışında kalan ve görevlerinde oldukça başarılı olan ve herkes tarafından sevilen okul müdürleri de olması bu işte adaletli davranılmadığını gösterdi.

 Bu okul Müdürlerinden biri de Konuralp İlkokulu Müdürü İrfan Bakır. Konuralp İlkokulu Müdürlüğü görevine 2 yıl önce atanan ve bu süre içinde okulda yapılan düzenlemelerle okulun çehresini mükemmel hale getiren, daha okulların açılmasına 1.5 ay kala temizlik, badana ve boyalarını yaptırarak eğitim öğretime hazır hale getiren ve bu çalışmaları ile Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı tarafından takdir görerek başarı belgesi ile taltif edilen İrfan Bakır da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün azizliğine uğrayarak yeterli puan verilmeyerek müdürlüğüne son verilmiş oldu.

 Kamu oyu şimdi merak ediyor. Bu okul Müdürünün iki üst düzey amiri Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve puanlamaya katılan Şube Müdürleri.  Adı geçen bu okul müdürünün başarısının değerlendirmesi sırasında böyle taban tabana zıt sonuç çıkınca insan ister istemez adaletsizlik kimde diye sormadan edemiyor.

 Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı şu anda izinde. Geldiğinde kaş yaparken göz çıkaran ve kendisini de sıkıntıya sokan başarıyı göz önüne almadan kafasına göre değerlendirme yapan İlçe milli eğitim müdürü ile bir durum değerlendirmesi yapacaklardır sanırız.  Böyle bir görüşme olur mu olmaz mı bunu herkes gibi biz de merakla bekliyoruz.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ