Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 13-01-2019 00:08   Güncelleme : 13-01-2019 00:08

AK PARTİ AKYAZI’DA BİRLİK MESAJLARI

31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Akyazı Belediye Başkanlığı için AK Partiden müracaat eden 11 aday adayı

 AK PARTİ AKYAZI’DA BİRLİK MESAJLARI

31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Akyazı Belediye Başkanlığı için AK Partiden müracaat eden 11 aday adayı Cumartesi akşam saatlerinde gelen telefon üzerine Bilal Soykan’ın adaylığının kesinleşmesi üzerine diğer 10 adayın yaşadığı streste sona ermiş oldu.

SOYKAN PARTİYE GELDİ

AK Partiden Akyazı Belediye Başkanlığı için aday olduğunu İl Başkanı tarafından aranan İlçe başkan vekili Talip Boğaz’dan öğrenen Bilal Soykan, yol arkadaşları ile birlikte partisinin İlçe teşkilatına gelerek açıklamalarda bulundu.

Soykan açıklamasında şunları söyledi “ 10 arkadaşımla birlikte Belediye Başkanlığına talip olduk. Merkezimiz arkadaşlarımın arasından beni uygun gördü ve görevi bana tevdi etti. Bana inanan ve görev tevdi eden Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum ve onların mahcup etmemek için gücümden daha fazla çalışacağıma şimdiden sizlerin huzurunda söz veriyorum”

Göreve talip olan diğer arkadaşlarına da teşekkür eden Bilal Soykan, 31 Mart akşamına kadar el birliği içinde çalışacağız. Bizde asla ben yoktur biz vardır. Hep beraber güzel İlçemize Akyazı’ya yeni yeni hizmetler getirip layık olduğu seviyeye çıkaracağız. Bu konuda bütün aday arkadaşlarımdan ve partimize gönül vermiş değerli hemşehrilerimden destek bekliyorum dedi.

İlçe Başkan Vekili Talip Boğaz’da aday adaylığı maratonu artık sona ermiştir. Şimdi ç alışma zamanıdır. Geçmişte olduğu gibi bu seçimde de birlikte ç alışıp birlikte elde edeceğimiz zaferlere birlikte imzamızı atacağız. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm partililerimizi aday gösterilen arkadaşımız Bilal Soykan’ın etrafında çalışmaya davet ediyorum dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Aday gösterilen Bilal Soykan tebrikleri kabul etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ