Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 09-09-2017 15:17   Güncelleme : 09-09-2017 15:17

İNCİR TOPLARKEN DÜŞTÜ HAYATINI KAYBETTİ

Akyazı Yeni Mahalle Düzcanlar Petrol karşısında oturmakta olan

İNCİR TOPLARKEN DÜŞTÜ HAYATINI KAYBETTİ

Akyazı Yeni Mahalle Düzcanlar Petrol karşısında oturmakta olan bakkal Yunus Kahveci bugün sabah saatlerinde evlerinin önündeki incir ağacına çıkıp incir toplamak istedi. Ağaç üstündeyken dengesini kaybeden talihsiz Yunus Kahveci yere düştü ve ağır şekilde yaralandı.

Ailesi ve komşuları tarafından olay mahalline 112 acil sağlık ekibi çağrıldı. İlk müdahalenin ardından Yunus Kahveci Akyazı Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yunus Kahveci Hastanede hayatını kaybetti.

Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yunus Kahvecinin defni için Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaptırılan incelemeden sonra izin verildi.

Akyazı Devlet Hastanesindeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Yeni Mahalle Düzcanlar Petrol karşısındaki evlerine getirilen 45 yaşındaki Yunus Kahveci burada helallık alındıktan sonra Nuri Osmaniye Camiine getirildi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından süt fabrikası yanındaki aile mezarlığına defnedildi.

 

Akyazı’da bakkallık yapan 3 çocuk babası Yunus Kahvecinin incir ağacından düşerek hayatını kaybetmesi yakınları, komşuları ve tanıyanlarını üzüntüye boğdu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ