Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-07-2016 18:06   Güncelleme : 25-07-2016 18:06

VALİ COŞ’TAN AKYAZI’DA DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

15 Temmuzdan bu yana Milli İrade ve Demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarımız

VALİ COŞ’TAN AKYAZI’DA DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

15 Temmuzdan bu yana Milli İrade ve Demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarımız kalkışma hareketinin 10. Gününde de halkımız sokakları boş bırakmadı.

Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinin 10.ncu gününde Akyazı’yı yalnız bırakmayan Sakarya Valisi Hüseyin Avni ÇOŞ, Sakarya Millet Vekilleri, Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 22. Ve 23. Dönem Millet Vekili Recep Yıldırım Akyazılı Vatandaşları meydanlarda yalnız bırakmadı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ 15 Temmuz’dan itibaren demokrasi nöbetine ender uyan ilçelerden biri olduğunu söyledi. Her gece bu kalabalığı görünce duygularımı hangi kelimelerle dile getireceğimi bilemiyorum. Kısaca bir cümle söylüyorum damarlarımdaki kan bu vatana feda olsun, canım Akyazı’ya feda olsun “ dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasına Mehter marşlarından Ceddin Deden’i Akyazılı vatandaşlara söyleyerek konuşmasına başladı. Kalkışma hareketinin başlamasından bu yana Akyazılı vatandaşların meydanları tıklım tıklım doldurmasından gurur duyduğunu söyleyen Toçoğlu; Akyazılı vatandaşlara teşekkür ederek Kalkışma hareketinden sonra İsmi Kent meydanından, Demokrasi Meydanı Olarak değiştirilen Meydana dönmek üzere sözlerine son verdi.

Demokrasi Nöbetine katılan Millet Vekillerinin hepsi Akyazılı vatandaşların bu örnek davranışından dolayı Akyazı ile gurur duyduklarını söyleyerek Akyazılı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Akyazılı vatandaşları kırmayarak konferans davetini geri çevirmeyen Ragıp Güzel Akyazılı Vatandaşlara Kalkışma ile ilgili konferans verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Akyazı’ya gelen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş halkı selamlayarak “ Devletimizin ve milletimizin kaderinde önemli hadiseye şahitlik ettiniz. O hadisenin yön değiştirmesinde Melun darbe girişimin başarısız olmasında büyük bir görev aldınız. Bu darbeci hainlerinde devletimizden gasp ettikleri silahlarla araçlarla uçaklarla tanklarla helikopterlerle insan vicdan, merhamet, hak, hukuk, adalet, nizam gözetmeden yapmaya başladıkları katliamı göğsünüzü siper ederek dur dediniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepinizden Allah razı olsun “ dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ