Eğitim
Giriş Tarihi : 29-12-2023 10:21

Atatürk İlkokulunda istişare toplantısı

​​​​​​​Yaşanan asrın depreminde büyük hasar gördüğü için yenilen Z.Z. Garring Vakfı tarafından yenilenen Akyazı Atatürk İlkokulu Müdürü Faruk Kaya

Atatürk İlkokulunda istişare toplantısı

Yaşanan asrın depreminde büyük hasar gördüğü için yenilen Z.Z. Garring Vakfı tarafından yenilenen Akyazı Atatürk İlkokulu Müdürü Faruk Kaya tarafından düzenlenen ve tüm öğretmenlerin katıldığı istişare toplantısına okulun bulunduğu mahalle olan Yenimahalle Muhtarı Cahit Avcı’da katıldı.

Okul Müdürü Kaya düzenlediği toplantıya katılan öğretmenlerine 2023/2024 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, yapmayı planladıkları konular ve özellikle de eğitimdeki başarı yükselişlerinin devamı içinde öğretmenlerinden özverili çalışma yapmalarını istedi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Faruk Kaya tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Mahalle Muhtarı Cahit Avcı’da çok doyurucu bir toplantı oldu. Okul yönetimi ile öğretmenlerimizin sergiledikleri birlik ve beraberlik beni son derece mutlu etti. Mahalle Muhtarı olarak katıldığım bu toplantıda benden bir talepleri olmamasına rağmen ben yapılan konuşmalar sonrasında aldığım notlar çerçevesinde üzerime düşen görevleri belirledim ve bütün imkanlarımızı seferber ederek Atatürk İlkokulumuzu önce ilçemiz Akyazı, sonra da İlimiz Sakarya nezdinde hak ettiği yere ulaştırma hususunda söz birliği yaptık açıklaması yaptı.

 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı