Eğitim
Giriş Tarihi : 13-12-2023 22:01

Akyazı İnönü Ortaokulundan   GÜZEL BİR PROJE

Akyazı Orta Okulu öğretmenlerinden Alper Şahin ile Tahsin Yılmaz hazırladıkları farklı bir projeyi hayata geçirerek önemli bir işe imza attılar

Akyazı İnönü Ortaokulundan   GÜZEL BİR PROJE

Akyazı Orta Okulu öğretmenlerinden Alper Şahin ile Tahsin Yılmaz hazırladıkları farklı bir projeyi hayata geçirerek önemli bir işe imza attılar ve öğrencilerinin gönüllerine girmeyi başardılar. .

“Koridorum kütüphane okuyorum her yerde” adını verdikleri proje ile görev yaptıkları okullarının duvarlarına yaptırdıkları dolaplarla öğrencilerinin her zaman kitap okuyabileceği bir kütüphaneye çeviren Alper Şahin ve Tahsin Yılmaz isimli öğretmenler böylece öğrencilerinin istedikleri zaman istedikleri kitabı okuma imkanına da kavuşturdu. Ayrıca bilgisayar sistemine kütüphane yazılı kuruldu ve her öğrenciye de barkod sistemi ile kart verildi. Böylece hangi öğrencinin hangi kitapları okuduğu kayıt altına alındı.

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Ramazan Demirci’nin de çizdiği resimler duvarlara yapıştırılması ile proje daha bir büyük anlam kazandı.

Okul Müdürü Engin Kocaman, bu güzel projeyi hazırlayan, hayata geçiren herkese teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimi kutluyorum. Bu proje ile çocuklarımızın okumaya daha fazla değer verdiklerini görmekten de büyük mutluluk duyuyorum dedi v e çocuklarımız için böylesine anlamlı projeleri hayata geçirmeye de devam edeceklerini açıklamasına ekledi.

Duvarlarda oluşturulan kütüphane İlçe Milli Eğitim ve Okul Müdürlüğü tarafından “hayırlı olsun” dilekleri ile açıldı.

 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı