Saglık
Giriş Tarihi : 02-12-2023 09:26   Güncelleme : 02-12-2023 21:57

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN TOPAĞAÇ İLKOKULUNDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı çalışma programları çerçevesinde yer alan faaliyetlerinden olan “Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi”

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN TOPAĞAÇ İLKOKULUNDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı çalışma programları çerçevesinde yer alan faaliyetlerinden olan “Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi” konusunda  Topağaç İlkokulunda  eğitim verdi.

İlkokul 1-2-3- ve 4. Sınıflara verilen Ağız ve Diş sağlığı eğitimi  sırasında öğrenciler hem  eğlendiler  hem de dişlerinin önemini, sağlığının nasıl korunacağı konusunda bilgilendirildiler.

İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Şeyda Tok  etkinliğimizi Belediyemiz işbirliği ile gerçekleştirdik. Diş Fırçaları ve Diş Macunlarının yanı sıra öğrencilere çeşitli hediyeler temin eden Belediye Başkanı Bilal Soykan ve eğitimi verev arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek  Müdürlüğümüz 2023-2024 öğretim yılında da Okul öncesi sınıflara “koruyucu ağız ve diş sağlığı” eğitimlerine devam edecek dedi.

Akyazı İlçe sağlık Müdürlüğünün Topağaç İlkokulundaki  Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi etkinliğine İlçe Sağlık Müdürü DR. Şeyda Tok ve Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir  de katıldı.

 

 

   

 
 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı