Saglık
Giriş Tarihi : 07-12-2023 16:22   Güncelleme : 07-12-2023 17:21

AKYAZI AİLE ECZANESİNE “ BEBEK DOSTU ECZANE” PLAKETİ

Eczacı ve eczane çalışanları tarafından annelere anne sütü ve emzirme konularında bilgi vermek ve bebeklerin sağlığı için gereken doğru adımları atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla

AKYAZI AİLE ECZANESİNE “ BEBEK DOSTU ECZANE” PLAKETİ

Eczacı ve eczane çalışanları tarafından annelere anne sütü ve emzirme konularında bilgi vermek bve bebeklerin sağlığı için gereken doğru adımları atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından “ Anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları          programı yürütülmektedir. Bu program kapsamında Akyazı Aile Eczanesi Bakanlık tarafından yapılan ulusal değerlendirme sonucunda başarı göstererek “BEBEK DOSTU ECZANE” Plaketini almaya hak kazanmıştır.

Akyazı İlçe Sağlık müdürü  Uzman Dr. Şeyda Tok ilçemizde bu plaketi  ilk alan eczane Aile Eczanesi olmuştur.  İlçe Sağlık Müdürü beraberinde Bebek dostu sorumlusu Ülkühan Düzenli  ile birlikte Eczaneye giderek  Aile Eczanesi sahibi Eczacı İlhan Durgut ve eczane çalışanlarını tebrik ettiler ve Plaketi kendisine takdim ettiler.

Akyazı Aile Eczanesi sahibi Ec. İlhan Durgut ve Eczane çalışanlarının anneleri ve bebeklerine yönelik bu faaliyeti  bebek sahibi anneler tarafından taktirle karşılandı.

 

 
 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı