Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 24-10-2018 00:17   Güncelleme : 24-10-2018 00:17

AK PARTİLLER DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora beraberinde basından sorumlu Yönetim Kurul Üyesi

AK PARTİLLER DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora beraberinde basından sorumlu Yönetim Kurul Üyesi Özgür Özmen ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Kemal Kaliç ile Naci Çavdar olduğu halde İlçede görev yapmakta olan Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel, DHA, TV 264 temsilcisi ve Akyazı Net sitesi sahibi Alaattin Onur ile Akyazı Net İnternet Sitesi Editörü Davut Kaya’ya ortak bir ziyaret gerçekleştirerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler günlerini kutladılar.

 Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, basının çok önemli görev yaptığına dikkat çekerek, Akyazı’da basının güçlü olduğunu görüyor ve biliyoruz. Bu durum biz siyasileri daha dikkatli olmaya, daha çok çalışmaya, daha fazla hizmet getirmeye zorluyor. Bu durumdan da kuşkusuz Akyazı yararlanıyor dedi.

Ziyaret sırasında AK Partinin kurduğu hükümetler marifetiyle Akyazı’ya getirdiği hizmetleri de tek tek anlatan Bora, sevgi ve saygı çerçevesi içinde yapacağınız her türlü eleştiriye açığız ve o haber ya da eleştiriler mutlak surette bize ışık tutacaktır dedi ve bir kez daha basının dünya gazeteciler gününü kutladı.

Ziyarette hazır bulunan Akyazılı Gazetecilerde AK Parti İlçe başkanı ve onunla birlikte gelen Yönetim Kurulu üyesi ve Belediye Meclis Üyelerine yaptıkları ziyaret için teşekkür ettiler ve eleştiriye açığız açıklamanız bayramımızı kutlamanızdan daha önemlidir dediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ