Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 21-07-2018 15:58   Güncelleme : 21-07-2018 15:58

AKYAZI’DA SON 24 SAATTE NELER OLDU

Işıkta duran otomobile kamyon çarptı

AKYAZI’DA SON 24 SAATTE NELER OLDU

 

Işıkta duran otomobile kamyon çarptı

D-140 Karayolu Ormanköy sapağında kırmızı ışık yandığı için duran otomobile arkadan gelen kamyon çarptı ve kazada 1’i çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Ankara istikametinden Sakarya istikametine doğru gitmekte olan Kırmızı ışıkta duran 06 GA 46** plakalı otomobil Ormanköy Akyazı sapağında kırmızı ışık yandığı için durdu. Arkasından gelmekte olan Mehmet Tayat yönetimindeki 54 TV 6** plakalı kamyon ışıklarda duran otomobile çarptı. Kazada otomobil içinde bulunan 1’i çocuk üç kişi yaralandı. Yaralılar kaza mahalline gelen 112 ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Işık ihlali kazayı da beraberinde getirdi

Bir ışık ihlali de D-140 karayolu Batüakköy kavşağında yaşandı. Kuzuluk istikametinden Sakarya istikametine gitmekte olan Semih Sayılı yönetimindeki otomobil ışık ihlali yaparak Akyazı istikametine dönmek isteyen Mesut Kurt yönetimindeki 06 AGP 656 plakalı Ciple çarpıştı. Kazada üç kişi yaralandı.

Kazada yaralanan Davut ve Havva Sayılı ile Nokta Gürek kaza mahalline gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adliye önünde zincirleme kaza

Bir kazada Akyazı Adliyesi önünde meydana geldi. Zincirleme kazaya üç araç karıştı. Kazada yaralanan olmazken kazaya karışan araçlarda maddi hasar oluştu. Kaza sonrası kaza mahalline gelen Trafik Polisleri kazaya karışan araçların tutanak tutmalarına yardımcı oldu ve daha sonra da araçları yoldan kaldırarak Akyazı Kuzuluk yolunu trafiğe açtı.

Simitçide sıra kavgası

Konuralp Mahallesi Yeni Cami semtinde bir simit fırını önünde simit alıp satmak için sıra bekleyen simitçiler arasında sıra yüzünden kavga çıktı. Kavgada tezgah üzerinde bulunan makası alan bir simit satıcısı tartıştığı Serkan T.nin kalçasına makası saplayarak yaraladı.

Tartışmada yaralanan Serkan T. olay mahalline gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi alındı. Serkan T.yi makasla yaralayan Tarık Ç. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Av yaparken arkadaşının ölümüne neden oldu

Olay Akyazı’ya bağlı Çatalköprü Mahallesinde meydana geldi. Arkadaşı İsmail Dönmez (68) ile birlikte ormana domuz avına giden A.O.B. (63) kazayla arkadaşını vurdu. Arkadaşının kanlar içinde yere yığıldığını gören A.O.B. olay mahalline 112 sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen olayda ağır şekilde yaralanan İsmail Dönmez kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti.   

İsmail Dönmez’in cenazesi Akyazı Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazayla arkadaşının ölümüne neden olan A.O.B. ise Jandarma tarafından gözaltına alındı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ