Vefat
Giriş Tarihi : 14-04-2017 00:52   Güncelleme : 14-04-2017 00:52

J.ASB. KD. BAŞÇVŞ TUKAT TOPRAĞA VERİLDİ

Aslen Akyazı’nın Boztepe Mahallesinden olan ve Karaman İl Jandarma Komutanlığında

J.ASB. KD. BAŞÇVŞ TUKAT TOPRAĞA VERİLDİ

Aslen Akyazı’nın Boztepe Mahallesinden olan ve Karaman İl Jandarma Komutanlığında görev yapan J.Asb. Kd. Başçvş Zekeriya Tukat yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak görev yaptığı Karaman’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kanser has talığına yenik düşen J.Asb.Kd. Başçvş. Zekeriya Özcan için Akyazı Süleyman Paşa Camiin önünde askeri bir cenaze töreni yapıldı.  Düzenlenen törene Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Binbaşı Çağatay Ergü, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Emniyet müdür Vekili komiser İsak Gök, Janvak kurucu başkanı, 1992 Mezunları J.Assubayları ile birlikte çalıştığı mesai arkadaşları, Siyasiler, STK Başkanları,Tukat’ın yakınları, ailesi ve kalabalık cemaat katıldı.

Oğlu Volkan ve kızı Cansu’nun da babalarının cenaze namazında saf tutarken hayli üzgün oldukları ve güçlükle ayakta durdukları gözlendi.  45 yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden  J.Assb.Kd. Başçvş Zekeriya Tukat ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merkez mezarlığına defnedildi.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ