Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 27-07-2015 11:19   Güncelleme : 27-07-2015 11:19

AKYAZI LİSESİ 76 MEZUNLARI SEMAZENDE BULUŞTU 26 Temmuz 2015

Aralarında MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın da bulunduğu

AKYAZI LİSESİ 76 MEZUNLARI SEMAZENDE BULUŞTU  26 Temmuz 2015

Aralarında MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın da bulunduğu  Akyazı Lisesinden 1976 yılında mezun olan aynı sıraları paylaşan öğrenciler her yıl geleneksel olarak düzenledikleri buluşmalarını dün gerçekleştirdiler.

 6. defa bir gerçekleşen buluşmanın bu yılki adresi Semazen tesisleri idi.

Sabah 10.00 dan itibaren tesislere gelen 76 mezunu liseliler ilk önce hep birlikte  sabah kahvaltısı yaptılar. Kahvaltıda geçen bir yıl içinde yaşananları yadettiler. Okulun o zamanki öğretmenleri Okul Müdürü Mustafa kaya, Evliya Parlak, Fahrettin Elbir, Korkut Baykurt, İlhan ve Sevim Türemen ile telefon aracılığı ile duygusal görüşmeler yapıldı. Anılar tazelendi.

 Sayıları 90 olan 76 mezunlarının yaklaşık yarısı bu yılki buluşmaya katıldı. İşleri dolayısı ile buluşmaya katılamayanlar da mesajları ile toplantıya katkı verdiler. Buluşmaya bu yıl ilk defa katılan ve 40 yıldır ilk defa görüşen sınıf arkadaşları da vardı.

Geleneksel buluşmanın mimarı Eğitim Müfettişi İdris Düzcan verilen öğle yemeğinde yaptığı konuşmada ilk önce toplantıya işleri dolayısı ile katılamayan öğretmenlerinin ve arkadaşlarının selam ve mesajlarını iletti. Buluşmaya katılan herkese teşekkür etti. Gelecek yılki buluşmanın 10 Temmuz tarihinde tekrar Semazende olacağını açıkladı.

 Akşam saatlerine kadar süren liselilerin buluşmasına yoğun işlerine rağmen kısa bir süre de olsa Milletvekili Zihni Açba ve Belediye Başkanı Hasan Akcan da katıldı.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ