Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 16-12-2014 14:01   Güncelleme : 16-12-2014 14:01

AHMET BİRİNCİ’YE İLGİ FAZLAYDI

3 yılı ilçe yönetim kurulu üyeliği ve 12 yılı da İlçe başkanlığı görevinde geçen

AHMET BİRİNCİ’YE İLGİ FAZLAYDI

ve birkaç ay önce İl Başkanlığı tarafından görevden alınan MHP Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci Pazar günü yapılan İlçe kongresinde en fazla ilgi gören isimdi.

İlçe Başkanlığı görevinden alındıktan sonra eski mesleği olan antrenörlüğe dönen ve Alaağaçsporu çalıştırmaya başlayan Ahmet Birinci Pazar günkü kongreye yönettiği takımının maçı olması nedeniyle geç katıldı.

Salona girdiğinde arka sıralardan birine oturmak isteyen Ahmet Birinciyi divanı başkanı Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata mikrofondan Sayın başkan lütfen ön sıraya geliniz anonsu yapınca Ahmet Birinci de arka sıralardan kalkarak ön sıraya geldi ve başkan adayları Ali Doğan Eroğlu ve Hilmi Sandıkçıoğlu’nun yanına oturdu.

Salona girmesi ve divan başkanı tarafından ön sıraya davet edilmesi sırasında salonda bulunan partililerin Ahmet Birinciyi alkışlaması dikkat çekti ve taraflı tarafsız salonda bulunan partililer Ahmet Birinciyi MHP asla unutmaz, her zaman yaptığı hizmetlerle anılır demekten kendilerini alamadılar.Çankaya Temizlik Firmaları

ankara temizlik şŸirketi,
ankara temizlikçi,
ankara temizlik işŸ ilanları bayan,
ankara temizlik malzemeleri,
ankara temizlik elemanı,
ankara temizlik şŸirketleri eryaman,
ankara temizlik firmaları fiyatları,
ankara temizlik ankara temizlik şŸirketleri temizlik firmaları ankara ankara çankaya,
 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ