Taşburunspor şampiyonluk kupasını aldı

​​​​​​​2.Amatör ligden 1.Amatör lige yükselme Play/of maçlarını yenilgisiz tamamlayarak bir üst lige yükselme başarısı gösteren Akyazı’nın

Akyazı Spor - 19-07-2023 23:55 364 kez okundu.

Taşburunspor şampiyonluk kupasını aldı

2.Amatör ligden 1.Amatör lige yükselme Play/of maçlarını yenilgisiz tamamlayarak bir üst lige yükselme başarısı gösteren Akyazı’nın köklü kulüplerinden biri olan Taşburunspor, düzenlenen bir gecede şampiyonluk kupasını onurlarına verilen yemek sonrası yetkililerin ellerinden aldı.

Düzenlenen kupa törenine TFF İl temsilcisi Tezcan Demir, ASKF adına Genel Sekreter Ahmet Silahçı katıldı. Yemek sonrası futbolculara madalyaları takdim edildi ve daha sonra da şampiyonluk kupası takım kaptanına verildi.

Taşburunspor kulübü başkanı Hasan Öztürk, zorlu ama başarılı bir sezonu geride bıraktık ve şampiyon olduk. Şimdi çıktığımız yeni ligde de şampiyon olup bir üst lige takımımızı taşımaktır. Taraftarlarımıza yeni sezonda da başarılı maçlar izlettirmek için şimdiden kollarımızı sıvadık ve çalışmalarımızı başlattık dedi ve şampiyon olan oyuncularını, antrenörleri Aydinç Çınar’ı, malzemecileriyle birlikte takıma katkı sağlayanları kutladı, taraftarlarına, yönetim kurulu arkadaşlarına ve kendilerini her konuda destekleyenlere teşekkür etti.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

16-04-2024 - Akyazı Spor

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

12-04-2024 - Akyazı Spor