BAŞKAN SOYKAN MUHTARLARA KONUŞTU ‘AKYAZIMIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

​​​​​​​Mahalle muhtarları ile düzenlediği yemekli toplantıda bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Birlikten kuvvet doğar. 76 Mahalle Muhtarımızın tamamı ile bir ve birlikte olarak

Akyazı Güncel - 01-05-2024 23:18 128 kez okundu.

 BAŞKAN SOYKAN MUHTARLARA KONUŞTU ‘AKYAZIMIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Mahalle muhtarları ile düzenlediği yemekli toplantıda bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Birlikten kuvvet doğar. 76 Mahalle Muhtarımızın tamamı ile bir ve birlikte olarak vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştıracağız. Akyazı’mızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan düzenlediği toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İstişare toplantısına Başkan Soykan’ın yanı sıra Akyazı Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Aslan Yılmaz ve Yılmaz Taşdelen ile Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Yeni dönemin Akyazı için hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Akyazı’mıza önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdığımız 5 yıllık güzel bir dönemi geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki 5 yılda bu çalışmalarımızın çok daha fazlasını yaparak Akyazı’mızı daha güzel yarınlara taşıyacağız inşallah. Biz başarının istişare, birlik ve beraberlikten geldiğini çok iyi biliyoruz. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de başta muhtarlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza olarak ortak paydamız olan Akyazı’ya güzel hizmetler kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Akyazı’nın sorunlarını ve vatandaşların taleplerini çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Soykan, “ 76 mahallemizin tamamında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bugüne kadar nasıl vatandaşlarımızın her zaman yanında olduysak bundan sonra da olmaya ve sorunları çözmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ile birlikte uyum içerisinde şehrimizi ve ilçemizi çok daha güzelleştireceğiz inşallah” dedi. Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş da Belediye Başkanı Bilal Soykan’a düzenlenen toplantıdan dolayı teşekkür etti.

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hemşireler günü Akyazı’da da kutlandı

Hemşireler günü Akyazı’da da kutlandı

13-05-2024 - Akyazı Güncel

MİLLİ EĞİTİMDE ATAMALAR; ENGİN KAHRAMAN ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

MİLLİ EĞİTİMDE ATAMALAR; ENGİN KAHRAMAN ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

13-05-2024 - Akyazı Güncel