CHP Akyazı sahaya indi

​​​​​​​CHP Akyazı gecikmeli de olsa nihayet sahaya indi ve çalışmalarına başladı.  CHP Akyazı İlçe başkanı Mustafa Sağır ve yönetimi ile ekibi, belediye başkan adayları diş hekimi Hayrettin Sezgin’le birlikte sahada ilk gittikleri yer Altındere oldu. Altındere’nin üç mahallesinde vatandaşlarla

Akyazı Siyaset - 05-03-2024 21:43 151 kez okundu.

CHP Akyazı sahaya indi

CHP Akyazı gecikmeli de olsa nihayet sahaya indi ve çalışmalarına başladı.  CHP Akyazı İlçe başkanı Mustafa Sağır ve yönetimi ile ekibi, belediye başkan adayları diş hekimi Hayrettin Sezgin’le birlikte sahada ilk gittikleri yer Altındere oldu. Altındere’nin üç mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP Akyazı, daha sonra Harunusta ve Hasanbey Mahallelerine geçerek orada da mahalle sakinleri ile buluştu. Bu buluşmada CHP’liler belediye başkan adayları Sezgin ile projelerini açıkladılar ve vatandaşlardan oy talebinde bulundular.

CHP İlçe başkanı Mustafa Sağır tam kadro halinde sahaya indik ve bütün ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı başlattık. Gittiğimiz mahallelerde projelerimizi anlattık ve hemşerilerimizden oy istedik. Komitemiz tarafından belirlenen program dahilinde seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz açıklaması yaptı.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset