ALAAĞAÇSPORLU KIZLAR BOYLARINDAN BÜYÜK İŞ BAŞARDILAR.

​​​​​​​Kulüpler arası MİDİ Voleybol şampiyonası bölge birincisini belirleyecek olan maçlar Akyazı Cevat Ayhan Spor salonunda oynandı.

Akyazı Spor - 13-05-2024 00:45 405 kez okundu.

ALAAĞAÇSPORLU KIZLAR BOYLARINDAN BÜYÜK İŞ BAŞARDILAR.

Kulüpler arası MİDİ Voleybol şampiyonası bölge birincisini belirleyecek olan maçlar Akyazı Cevat Ayhan Spor salonunda oynandı.

Sakarya, Kocaeli, Bilecik ve Düzce’nin İl birincisi olan takımları bölge birincisi olmak ve Türkiye şampiyonasına katılabilmek için üç gün boyunca Akyazı’da kıyasıya bir mücadele sergilediler.

Sakarya İl birincisi olan ve Sakarya’yı bölge yarışmasında temsil eden ALAAĞAÇSPOR Midi takımı karşısına çıkan rakiplerini yenerek finale adını yazdırdı. Finalde ki rakibi ise Kocaeli İl birincisi olan ANKA Voleybol takımı oldu.

Düzce bölgesinden Arzu Ersoy Ulutaş’ın başhakem olarak yönettiği ve Sakarya bölgesinden de Yavuz Türkkan’ın yardımcı hakem olarak görev aldığı maç kıran kırana geçti. Salonu dolduran her iki takım seyircisi gerek servis atılırken, gerek atılan servisler karşılanırken ve de smaçlar vurulurken yerlerinde duramadılar hop otur hop kalktılar. 

Boylarından büyük işlere imzalarını atan Alaağaçspor Midi takımı fizik üstünlüğü de onlarda olan güçlü rakibini setleri  25-11/ 23-25/ 25-13 ve 25-22 lik skorlarla alarak 3-1 yenmeyi başardı ve 15-16-17 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmayı hak etti.

Antrenörleri Ayhan Muşmuloğlu’nun yönetiminde İdil, Eylül, Zehra, Melisa, Elif, Berrin, Buse, Cerensu, Yağmur, Busenur, Kübra, Zehra,Sima ve Öykü’den oluşan kadrosu ile bölge birincisi olmayı başaran Alaağaçspor Midi Voleybol takımı Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası hazırlıklarına hiç zaman kaybetmeden başladı.

Maç bitiminden sonra Alaağaçsporlu voleybolcuların sevinçleri görülmeye değer güzellikteydi. Rakipleri Anka spor voleybolcuları da maç sonu bir hayli üzgündüler.

Her iki takım taraftarının doldurduğu Cevat Ayhan spor salonunda oynanan final maçını Belediye başkanı Bilal Soykan, CHP İlçe başkanı Mustafa Sağır ve Alaağaçspor’un onursal başkanı Aydın Birincioğlu birlikte izledi.

Sakarya Voleybol il temsilcisi Mehmet Akova, Koordinatör gözlemci Recep Eren ve İlçe Spor Müdürlüğü yetkilileri de düzenlenen turnuvanın başarıyla sonuçlanması için büyük gayret gösterdiler.

 

 

 
 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SAKARYASPOR’UN FİNAL MAÇI DEV EKRANDA

SAKARYASPOR’UN FİNAL MAÇI DEV EKRANDA

28-05-2024 - Akyazı Spor

AKYAZI SATRANÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AKYAZI SATRANÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

27-05-2024 - Akyazı Spor