Bağımsız Sakarya Milletvekili Dikbayır Akyazı’da sanayi esnafını gezdi ​​​​​​​

apılan genel seçimde İYİ Partiden Sakarya Milletvekili seçilen, daha sonra ortaya çıkan iddialar ve anlaşmazlıklar sonrasında partisinden istifa ederek bağımsız Milletvekili

Akyazı Siyaset - 06-01-2024 21:09 265 kez okundu.

Bağımsız Sakarya Milletvekili Dikbayır Akyazı’da sanayi esnafını gezdi  ​​​​​​​

Yapılan genel seçimde İYİ Partiden Sakarya Milletvekili seçilen, daha sonra ortaya çıkan iddialar ve anlaşmazlıklar sonrasında partisinden istifa ederek bağımsız Milletvekili konumuna gelen Ümit Dikbayır beraberinde istifa ettiği partisinin eski İl Başkanı Fatih Akgün ve İl Başkan yardımcısı Akyazılı Gökhan Kaçar olduğu halde geldiği Akyazı’da Sanayi Esnafı ile buluştu, sorunlarını dinledi partisinden istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sorulan soruları yanıtladı.

Beni itibarsızlaştırmak istediler

Partisinde yaşanan olumsuzlukları, özellikle de mali konularda ayyuka çıkan belirsizlikleri dile getirmesinden sonra kendisi ile ilgili bir karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası başlatıldığını, istifasının istendiğini ancak kendisinin istifa etmediğini ve disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edildiğini söyleyen Ümit Dikbayır, şu an itibarıyla bağımsız milletvekili olarak Sakaryalı hemşerilerime hizmet etmeye devam ediyorum. Beni unvanı ne olursa olsun hiç kimse itibarsızlaştıramaz. Buna asla izin vermem dedi.

Kendi kendini mahkemeye veren ilk vekil benim

Kendi kendini mahkemeye vererek Türk siyasi hayatında bir ilk yaşandığına da dikkat çeken Ümit Dikbayır, birçok iftiralar atıldı ve iddialarda bulunuldu ama o iftiraları atanlar ve iddialarda bulunanların hiçbiri ortaya bir belge koyamadı. Ama ben belgelensin ve her şey açığa çıksın diye kendi kendimi mahkeme verdim. Bütün gerçekler mahkemenin yapacağı yargılama sonucunda ortaya çıkacak dedi. 

Sanayi esnafını da dinleyen ve sorunlarını öğrenen bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, geçmişte olduğu gibi bugünde sizlerin yanında ve emrindeyim. Sorunlarınızı Ankara’ya taşımak ve çözmek için bütün imkanlarımla çalışacağım dedi ve beraberindekilerle birlikte Akyazı’dan ayrıldı.

Yapılan bu ziyarette Ümit Dikbayır ve yanındakilere Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Sezgin Durmuş ve yönetimi ev sahipliği yaptı.

 

 

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset