ATATÜRK’E YAPILAN SALDIRIYA MHP’DEN KINAMA

​​​​​​​Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İlçe Merkezimizde bulunan büstüne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Akyazı Güncel - 28-02-2024 22:34 178 kez okundu.

ATATÜRK’E YAPILAN SALDIRIYA MHP’DEN KINAMA

Atatürk anıtına yapılan çirkin saldırı üzerine MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu kınama mesajı yayınladı.

Mesaj aynen şöyle:

Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İlçe Merkezimizde bulunan büstüne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Yerel seçimler ortamında yapılan provakatif saldırının amacı gayesi nettir. Seçim ortamında değerlerimize yapılan bu provakatif saldırılar vatandaşlarımızın sinir uçlarıyla oyanamaktadır. Saldırıyı gerçekleştiren bu provakötörün sebebi ne olursa olsun Adli makamkarımız tarafından çok iyi araştırılıp kimlere hizmet ettiği tespit edilip en büyük cezayı alması en büyük temennimizdir.

Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye demektir, Türk Milleti demektir..

Gazi Paşanın hedefleri doğrultusunda, Türkiye ve Türk Yüzyılını ilmek ilmek işlediğimiz bu günlerde, vatandaşlarımızın sağduyulu olarak bu tür provakötörlere geçit vermemesi gerekmektedir.

Bizler Metehan'ız, Alparslan'ız, Fatih Sultan Mehmet Han'ız, Abdülhamid Han'ız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'üz  bizler doğusuyla Batısıyla, Kuzeyi ve Güneyiyle Büyük TÜRK Milletiyiz, TÜRKİYE'YİZ

Soyhan Sofuoğlu

MHP Akyazı İlçe Başkanı

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sevinç Özer yetki belgesini aldı

Sevinç Özer yetki belgesini aldı

05-05-2024 - Akyazı Güncel

Kuzuluk Orta ve Şose Mahallede aşılama

Kuzuluk Orta ve Şose Mahallede aşılama

05-05-2024 - Akyazı Güncel