ASAKYAZI SERT KAYAYA ÇARPTI 1-2

​​​​​​​Süper Amatör kümede iki maçını 4-1 ve 4-0 sıfır kazanan As Akyazıspor 3. Maçında evinde ağırladığı Kazımpaşa Birlik takımı karşısınd

Akyazı Spor - 15-10-2023 19:23 324 kez okundu.

ASAKYAZI SERT KAYAYA ÇARPTI 1-2

Süper Amatör kümede iki maçını 4-1 ve 4-0 sıfır kazanan As Akyazıspor 3. Maçında evinde ağırladığı Kazımpaşa Birlik takımı karşısında şok bir mağlubiyet aldı.

Ligin güçlü ekipleri arasında oynanan hakemin As Akyazı’nın bir penaltısını vermediği, rakip takımın sert oyununa göz yumarak düdük çalmadığı maçın 30. Dakikasında As Akyazı ceza sahasındaki karambolde Hakan’a çarpan top filelere gidince takımımız 1-0 geriye düştü.

İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda üstün olan taraf yine konuk takımdı. 55. Dakikada Sağdan yapılan ortaya sahanın en iyisi Güner dokundu. 0-2

Bu dakikadan sonra en azından gol ve goller atmak için yüklenen As Akyazı Maçın 90. Dakikasına kadar bu fırsatı bulamadı.

90. dakikada Hakan güzel bir vuruşla rakip fileleri havalandırınca maçta başka gol olmadı. Takımımız kendi sahasında 2-1 mağlup oldu ve haftayı puansız kapadı.

HAKEMLER:Mehmet Akıncı** Efe Ökdem ** Levent Toz **

ASAKYAZISPOR: Aykut ** Hakan ** Mehmet ** İzzet ** (Sabri **) Burak ** Mert *** Uğur ** (Muhammet**) Berkay ** (Orkun **) usuf ** (Erdem **) Hakan (2)** Anıl **

ANTRENÖR:Mehmet Kaya

KAZIMPAŞA BİRLİK: İsmail ** Utku *** Metehan *** Emirhan *** Emirhan K.*** Doğukan ** Yuşa ** Osmancan *** Kadircan *** Çağrı **( Murat**) Güner *** Kerim ** (Alperen**)

ANTRENÖR:Fikri Yılmaz

GOLLER: Dk. 30 Hakan (Kendi Kalesine) Dk. 55 Güner ( Kazımpaşa) Dakika 90 Hakann(2) (Asakyazıspor)

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

16-04-2024 - Akyazı Spor

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

12-04-2024 - Akyazı Spor