Alemdar Çarşamba gününü Akyazı’da geçirdi

​​​​​​​Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Yusuf Alemdar Çarşamba gününü Akyazı’da geçirdi. Beraberinde Akyazı belediye başkanı ve belediye başkan adayı Bilal Soykan, Ak Parti İlçe başkanı Mesut Ekrem,

Akyazı Siyaset - 21-02-2024 21:43 197 kez okundu.

Alemdar Çarşamba gününü Akyazı’da geçirdi

Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Yusuf Alemdar Çarşamba gününü Akyazı’da geçirdi.

Beraberinde Akyazı belediye başkanı ve belediye başkan adayı Bilal Soykan, Ak Parti İlçe başkanı Mesut Ekrem, MHP ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu ve her iki partinin Cumhur ittifakını oluşturan yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile birlikte önce haftanın Çarşamba günleri kurulan pazar yerinde alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarla, sonra da Sanayi sitesine giderek sanayi esnafı ile görüştü, isteklerini tek tek not ettirdi ve 31 Mart seçiminde kendisi ve Ak Partili adaylar için oy istedi.

Sanayi sitesinden ayrılan Yusuf Alemdar ve Bilal Soykan ile diğer parti yetkilileri Ak Partiye hizmet etmiş bazı partilileri de evlerinde ziyaret ederek ç alışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Alemdar ekibi ile birlikte Akyazı ziyaretlerinin ardından Alemdar ve ekibi Sakarya’ya, Soykan ve ekibi de Akyazı’ya geri döndü.

 

 

 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset