Akyazı’ya nostaljik tramvay

​​​​​​​Yerel seçimlerin yaklaşması ile adaylar arasındaki proje yarışmaları ve ardından yapılan açıklamalar da adeta zirve yapıyor.

Akyazı Siyaset - 19-02-2024 17:22 198 kez okundu.

Akyazı’ya nostaljik tramvay

Yerel seçimlerin yaklaşması ile adaylar arasındaki proje yarışmaları ve ardından yapılan açıklamalar da adeta zirve yapıyor.

Şu anda belediye başkanı olan ve yapılacak olan seçimde de yine partisi tarafından aday gösterilen Bilal Soykan (AK Parti) ile bir önceki dönem (2014-2019 yılları arası) Ak Partiden belediye başkanlığı yapan, bu seçimde ise Yeniden Refah Partisinden aday gösterdilen Hasan Akcan seçim çalışmalarında “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” derken, Osman Karaoğlan (BBP), Hayrettin Sezgin (CHP), Hakan Baykal (İYİ Parti) , Şeref Tan (Saadet) gibi ilk kez aday olanlarda yapmayı düşündüklerini dağıttıkları el ilanlarında, bazıları da büyük projelerini düzenledikleri toplantılarda vatandaşla paylaşmayı sürdürüyor.

Şu ana kadar en ilginç proje açıklaması Büyük Birlik Partisinden aday gösterilen Osman Karaoğlan’dan geldi. Karaoğlan Akyazı’da “nostaljik tramvay” projesini hayata geçireceğini açıkladı.

İlk etapta rayların belediye önünden Adliye önüne kadar döşeneceğini, daha sonra mesafenin hem Karaçallık Mahallesine hem de Yeni Cami semtine kadar uzatılacağını söyleyen Osman Karaoğlan, bu projemizin haricinde önemli bazı projelerimiz üzerinde de ekibimle birlikte çalışıyoruz. Amacımız Akyazı’mızı layık olduğu seviyeye çıkarmak ve örnek gösterilen ilçeler arasına sokmaktır açıklaması yaptı.  

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset