Akyazı’da futbol takımları Yeni Sezon İçin ne yapıyor                                                                  

​​​​​​​İlçeler arasında Amatör futbol takımı en fazla olan Akyazı’da  takımlarda yeni sezon için belirledikleri hedefe ulaşma adına yeni

Akyazı Spor - 31-07-2023 19:10 631 kez okundu.

Akyazı’da futbol takımları Yeni Sezon İçin ne yapıyor                                                                  

İlçeler arasında Amatör futbol takımı en fazla olan Akyazı’da  takımlarda yeni sezon için belirledikleri hedefe ulaşma adına yeni transferlerle takımlarını güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

As Akyazıspor transferlerine devam ediyor

Akyazı’nın köklü takımlarından biri olan As Akyazıspor da süper ligden bir üst lig olan Bal ligine çıkabilmek için kolları sıvamış durumda.

As Akyazı ilk olarak geçen sezonun ilk yarısında Alaağaçspor, ikinci yarısında ise Karasu Aziziyespor forması giyen forvet Ömer Aktaş’ı kadrosuna kattı. As Akyazı ayrıca kalesini de güçlendirmek için geçen sezon Bal liginde oynayan Arifiye Kalaycıspor kalecisi Cihangir Berberoğlu’nu da kadrosuna dahil etti.  

Alaağaçsporda teknik kadro değişti

Geçen sezon başarıdan başarıya koşan Alaağaçspor yeni sezonda teknik kadro değişikliğine gitti. Geçen yıl başarıdan başarıya koşan Alaağaçsporu çalıştıran antrenör Murat Yıldırım’ın Bilecikspor’a gitmesi üzerine boşalan koltuğa bu defa Ercan Öztürk, yardımcılığına ise alt yapıdan sorumlu olan ve alt yapıya antrenörlük yapan Gamze İyiyazıcı getirildi. Gamze İyiyazıcı’nın Alaağaçspor futbol takımının antrenör yardımcılığına getirilmesi ise Sakarya’da bir ilkin yaşanmasına neden oldu.

Alaağaçspor başkanı Adem Altun, çok başarılı bir sezonu geride bırakan takımımızı geçen sezon çalıştıran değerli hocamız bizden izin isteyerek Bilecikspor’a gitmiştir. Giderken kendisi ile birlikte tamımızdan 6 oyuncuyu da yine kendi isteğimizle Bilecikspor’a gönderdik. Hızla transfere yöneldik ve bütün eksiklerimizi de kısa sürede tamamladık diyebilirim. Sakarya’lı sporseverler ve taraftarlarımız bu sezon daha güçlü bir Alaağaçspor’u izleyeceklerdir diye konuştu. 

Akyazı Akınspor da başkan değişti

Akyazı’nın bir başka başarılı takımı olan Akyazı Akınspor da yeni sezona yeni başkan v e yönetim ile girecek. Kulübü kuran ve kurulduğu günden beri de başkanlığını yürüten Kerim Dertli başkanlık koltuğunu Ercan Öztürk’e bıraktı.

Adeta futbolcu yetiştiren fabrika konumunda olan Akyazı Akınspor’un kurulduğu yıldan itibaren bugüne kadar geçmişi başarılarla dolu bir takım olduğunu söyleyen yeni başkan Ercan Öztürk, değerli başkanımız Kerim Dertlinin çizdiği yoldan ayrılmadan takımımızı daha ileriye götürmek için göreve talip olduk. Elde edilen başarılara yenilerini eklemek için çok çalışacağız. Bundan herkes emin olsun dedi.

Pazarköy Eğitimspor da teknik yönetim değişti

Akyazı’nın başka bir başarılı takımı da Pazarköy  Eğitimspor’dur. Eğitimspor başkanı Selim Kurt bu sezon daha büyük başarılara ulaşmak için kolları sıvadı. İşe ilk olarak teknik heyet değişikliğiyle başladı. Pazarköy Eğitimspor’u bu sezon Salih Akcan çalıştıracak. Yardımcılığını da Ahmet Okşil yapacak.

Teknik heyetle anlaşma sağlayan Selim Kurt hiç zaman geçirmeden transfer çalışmasını da başlattı.

Eğitimspor şu ana kadar Selami Demircan, Reşat Yılmaz, Semih Kaplan, Bünyamin Demirci, Hamza Gören, Zekeriya Nalçacı ile anlaşma sağlandığını söyleyen başkan Kurt, transfer çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

  1. ​​​​​​​
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

16-04-2024 - Akyazı Spor

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

12-04-2024 - Akyazı Spor