Akyazı'da Atatürk büstüne baltalı saldırı

​​​​​​​Akyazı'da bir şahıs Ömercikler Mahallesi'nde bulunan Atatürk büstüne baltayla saldırdı. Polis ekipleri şahsı gözaltına aldı

Akyazı Güncel - 28-02-2024 22:26 276 kez okundu.

Akyazı'da Atatürk büstüne baltalı saldırı

Akyazı'da bir şahıs Ömercikler Mahallesi'nde bulunan Atatürk büstüne baltayla saldırdı. Polis ekipleri şahsı gözaltına aldı

Akyazı Ömercikler Mahallesi'nde bir şahıs elindeki baltayla Atatürk büstüne saldırdı. Bir vatandaşın telefon kamerasıyla kaydettiği o anlar çevredeki vatandaşlardan tepki topladı. Saldırı sonrası vatandaşlar duruma müdahale ederek olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri baltalı saldırganı gözaltına aldı. Polis ekipleri Atatürk büstünün etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.

 

YIKAMAYACAKSINIZ

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, "Cumhuriyet düşmanlarının, rejim karşıtlarının ve Ulu Önder Atatürk'e hakareti cezasız kılanların sonucunu böyle görüyoruz işte. Eline balyoz alan soluğu Atatürk heykelinde alıyor ama ne yapılırsa yapılsın toplum, gençler, yurttaşlarımız Cumhuriyete ve liderine sahip çıkıyor, bugün Akyazı'da olduğu gibi. Bu toplumun kalbindeki Atatürk'ü asla yıkamayacaksınız." dedi.

 

ATATÜRK BÜSTLERİNE SALDIRANLAR NEDEN AKLİ DENGESİ BOZUK ÇIKIYOR

Nedense Atatürk büstlerine fiili saldıran şahısların hemen tamamına yakını akli dengesi bozuk olduğu belirlenip  yaptığı eylemden ceza almadan sıyrılıyor. Akyazı’daki saldırı da olduğu gibi.  Bu vatandaşın da hasta olduğu anlaşıldı. Bunların tesadüf olduğunu söylemek ve arkasında neler olduğunu araştırmadan kapatmak kolaycılık olur sanırız. Bu gibi kimselerin Atatürk’le işi olamaz. Birilerinin dolmuşuna gelmiş olma       ihtimali mutlaka araştırılıp soruşturulmalıdır.

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sevinç Özer yetki belgesini aldı

Sevinç Özer yetki belgesini aldı

05-05-2024 - Akyazı Güncel

Kuzuluk Orta ve Şose Mahallede aşılama

Kuzuluk Orta ve Şose Mahallede aşılama

05-05-2024 - Akyazı Güncel