AKYAZI YÜZME HAVUZU AKYAZILILARA HİZMET VERMEYE  DEVAM EDİYOR

​​​​​​​23 Nisan 2023 günü açılışı yapılan Spor kompleksinde bulunan yüzme havuzu fultaym hizmet vermeyi sürdürüyor.

Akyazı Spor - 03-08-2023 15:24 925 kez okundu.

AKYAZI YÜZME HAVUZU AKYAZILILARA HİZMET VERMEYE  DEVAM EDİYOR

23 Nisan 2023 günü açılışı yapılan Spor kompleksinde bulunan yüzme havuzu fultaym hizmet vermeyi sürdürüyor.

 

Devir işlemi tamamlanana kadar ücretsiz

 

Açılışından itibaren Akyazılılara hizmet vermeye devam eden Yaşar Yazıcı yarı olimpik yüzme havuzundan yararlanmak isteyenler belediye tarafından alınan bir kararla Haziran ayından itibaren yüzme kurslarında verilmekte olan eğitim için herhangi bir ücret ödemesi yapmayacaklar.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan yaz spor okulları kapsamında özellikle de çocuklara yönelik eğitim çalışmaları da büyük hız kazandı.

Hizmet vermeye başladığı günden bugüne kadar 3 bin 500’ü çocuk, 2 bini de yetişkin olmak üzere toplamda 5 bin 500 kişiye yüzme eğitiminin verildiğine dikkat çeken belediye yetkilileri, ücretsiz eğitim uygulamasının belediye meclisi kararı gereği tesisin Gençlik ve Spor Bakanlığına devrine kadar devam edeceği müjdesini verdiler.

 

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan, Akyazı’nın bugüne kadar yapılmış en büyük tesisi olan Spor kompleksinin gösterilen ilginin büyüklüğünü görünce ne kadar doğru bir yatırım olduğunun görüldüğünü söyledi ve bu kompleksimizden çok sayıda şampiyon çıkarmayı da hedefliyoruz. Bizim amacımız gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik böylesine tesislerin sayısını arttırmak ve onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır ifadelerini kullandı.

Spor kompleksi içinde bulunan Yaşar Yazıcı yarı olimpik yüzme havuzunda her gün 10.00 17.00 saatleri arasında 6-14 yaş grubu çocuklara, 17.00 den sonra da yetişkinlere yüzme eğitimi veriliyor.

 

Haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bayanlara, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri de erkekler yüzme havuzundan yararlanıyorlar.

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

ASKF'DE KONGRE BAŞKAN YAŞAR ZIMBA GÜVEN TAZELEDİ

16-04-2024 - Akyazı Spor

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

PAZARKÖY EĞİTİM SPOR SÜPER OLDU

12-04-2024 - Akyazı Spor