Akyazı Kuzuluk Mahalle sakinleri tepkili

​​​​​​​Akyazı PTT Müdürlüğünün aldığı bir kararla Kuzuluk Mahallesinde faaliyetini sürdüren PTT Şubesinin haftanın Pazartesi günleri kapatılması mahalle sakinlerinin tepkilerine neden oldu.

Akyazı Güncel - 07-05-2024 07:35 108 kez okundu.

Akyazı Kuzuluk Mahalle sakinleri tepkili

Akyazı PTT Müdürlüğünün aldığı bir kararla Kuzuluk Mahallesinde faaliyetini sürdüren PTT Şubesinin haftanın Pazartesi günleri kapatılması mahalle sakinlerinin tepkilerine neden oldu.

Büyükşehir belediye yasası ile belediyelerini kaybettiklerini bu kaybedişten çok zararlı çıktıklarını ifade eden Mahalle sakinleri, şimdide mahallemizde faaliyetini sürdürmekte olan PTT şubesinin haftanın pazartesi günleri kapalı tutulmasını anlamakta güçlük çekiyoruz dediler.

Yaptığımız araştırma da PTT Şubemizde çalışan Memurun haftada bir gün (pazartesi) bizim gibi belediyeleri kapandıktan sonra PTT şubeleri de kapanan Altındere’de görev yaptırarak şubenin açık tutulmasına çalışıldığını öğrendik.

Bu uygulamanın kabul edilir bir yanı yoktur. Altındere’ye bizde çalışan Memur gönderileceğine Müdürlükte görevli bir başka Memurun gönderilmesi daha uygun olurdu diyen Kuzuluk mahalle sakinleri, Kuzuluk Mahallesinin nüfus yoğunluğunun yanı sıra ihlas kaplıca tesislerine gelen yüzlerce devre mülk sahiplerinin de aynı Şubeden yararlandıkları göz önünde bulundurulmalıydı dediler ve kararı alan, uygulamaya başlayan PTT yetkililerinin bu yanlıştan derhal dönmeleri gerektiğinin de altını çizmeyi ihmal etmediler. 

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANIYOR.

ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANIYOR.

18-05-2024 - Akyazı Güncel

KARAPÜRÇEK KAYMAKAMI KILIÇ AKYAZI KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

KARAPÜRÇEK KAYMAKAMI KILIÇ AKYAZI KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

18-05-2024 - Akyazı Güncel