Akyazı Belediye başkan aday adayı Tepeçınar  Seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı

​​​​​​​Ak Partiden Akyazı belediye başkanlığı için aday adayı olan Akademisyen Murat Tepeçınar, Gazeteci Salim Özyılmaz’la Sofuoğlu parkında bir araya geldi ve bu bir araya gelişte bir taraftan çaylar yudumlanırken diğer

Akyazı Siyaset - 06-01-2024 21:13 1139 kez okundu.

Akyazı Belediye başkan aday adayı Tepeçınar  Seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı

Ak Partiden Akyazı belediye başkanlığı için aday adayı olan Akademisyen Murat Tepeçınar, Gazeteci Salim Özyılmaz’la Sofuoğlu parkında bir araya geldi ve bu bir araya gelişte bir taraftan çaylar yudumlanırken diğer taraftan da belediye başkan adayı olması ve 31 Mart günü yapılacak olan seçimde de seçilmesi halinde yapmayı planladıklarını en ince detayına kadar anlattı.

Belediye başkan aday adayı Tepeçınar, seçilmem halinde yapmayı düşündüğüm ve şimdiden proje haline getirdiğim önemli konular var. Bunları bir bir hayata geçirmek istiyorum. Benim bütün amacım güzel ilçemiz Akyazı’yı daha ileri götürmek ve hak ettiği güzel hizmetleri getirmek suretiyle hak ettiği seviyeye çıkarmaktır. Bu uğurda yapılabilecek her şeyi yapmak üzere arkadaşlarımla birlikte yola çıktım dedi.

Geçmişte doğru yapılanları inkar etmeden, yapanlara teşekkür ederek ve eksikleri görerek daha iyisini yapmanın gayretinde olacağım diye Murat Tepeçınar, aday açıklanması öncesinde ilçe genelinde gitmediği yer, çalmadığı kapı ve sıkmadığı el kalmadığını da söyleyerek, gittiğim her yerde büyük ilgi gördüm. Sevgi ve saygı gördüm. Her kesimden hemşerimizle görüştüm ve konuştum, dertleştim ve nasıl bir Akyazı istiyorsunuz diye de sordum. Belediye başkanı seçilmem halinde aldığım cevapları aklımdan çıkarmadan arkadaşlarımızla birlikte kollarımızı sıvayarak çalışmaya başlayacak,  ben Akyazılıyım diyen ve Akyazı’da yaşayanların arzuladığı şekilde güzel ilçemizi daha da güzel hale getirip daha ileri seviyelere el birliğiyle taşıyacağız dedi.

Gazeteci Salim Özyılmaz’da Murat Tepeçınar’a çalışmalarında başarılar diledi ve verdiği bilgiler ve yaptığı açıklamalar içinde teşekkür etti.

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset