Ak Parti’de beklenen oldu Bilal Soykan yeniden aday

​​​​​​​Günlerdir Ak Partide olduğu gibi diğer partilerinde merakla beklediği açıklama geldi. Ak Partide Akyazı belediye başkan adayı Bilal Soykan oldu. Günlerdir merakla beklenen Ak Parti Akyazı belediye başkan adayı

Akyazı Siyaset - 03-02-2024 16:57 189 kez okundu.

Ak Parti’de beklenen oldu Bilal Soykan yeniden aday

Günlerdir Ak Partide olduğu gibi diğer partilerinde merakla beklediği açıklama geldi. Ak Partide Akyazı belediye başkan adayı Bilal Soykan oldu. Günlerdir merakla beklenen Ak Parti Akyazı belediye başkan adayı kim olacak sorusu cevabını buldu. Bilal Soykan yeniden Ak Parti Akyazı belediye başkan adayı oldu.

YENİDEN ADAY OLAN BAŞKAN SOYKAN’DAN İLK AÇIKLAMA

AK Parti ve Cumhur ittifakı Akyazı belediye başkan adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Bilal Soykan AK parti İlçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

 

Tebrikleri kabul eden Bilal Soykan kısa bir konuşma yaparak tüm Akyazılılara hayırlı olmasını diliyorum dedi. Cumhur ittifakı adayı Bilal Soykan " İl Başkanımız Yunus Tever tarafından aranarak Cumhur ittifakı Akyazı Belediye başkan adayı olduğumuz bildirildi. Öncelikle Cumhur ittifakımıza ve tüm Akyazılı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem'de konuşmasında " Cumhur ittifakı adayımız Bilal Soykan'ın adaylığı kendisine ve tüm Akyazı halkına hayırlı olmasını diliyorum. Cumhur ittifakı ruhuyla inşallah Yerel seçimlerinden de farklı bir sonuç alarak yolumuza devam edeceğiz " dedi.

 

 

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

Büyük Birlik Partililer Ankara’dan döndü

29-04-2024 - Akyazı Siyaset

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

YUNUS EMRE MAHALLESİNDE MUHTARLIK SEÇİMİ YENİLENİYOR

19-04-2024 - Akyazı Siyaset