VALİ KALDIRIM’DAN GECE YARISI AKYAZI ZİYARETİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Cumayı Cumartesiye bağlayan gece

Akyazı Asayiş - 22-01-2022 19:39

 

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Cumayı Cumartesiye bağlayan gece çat kapı Akyazı’ya geldi.

Vali Kaldırım Karayolları ve Akyazı Belediyesinin ortaklaşa yürüttükleri karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışanlarla görüşüp tebrik etti. Çalışanların çay ikramını içerek Sakarya’ya geri döndü.

Vali Kaldırım’ın Akyazı’yı ziyaretinde kendisine Kaymakam Yakup Güney, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mehmet Öztürk  ile Jandarma komutanı Srmih Gümüşbaş ev sahipliği yaptılar,

Vali Kaldırım D-140 Kara yolu üzerinden Dokurcun Mahallesine ulaştı. Yol Üzerinde çalışma yapan görevlilerin yanında durup onlarla bir süre sohbet etti. Gecenin bu saatinde yapmakta olduğunuz bu çalışma çok anlamlı ve değerli dedi, onları tebrik etti ve çalışanlara moral verdi.

Vali  Kaldırım yol güzergahında olan kahvehanelere de uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti. Çaylarını içti. Sohbet sırasında  gördüğünüz gibi görevliler 7/24  durmaksızın çalışıyorlar. Amaçları yollarınızın kapanmamasıdır. Kaymakam ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere ile çelışan herkese vali olarak teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Vali Kaldırım Sakarya’ya geri dönerken Belediye Başkanı Bilal Soykan da şu açıklamayı yaptı. “ İş takibi, çalışkanlığı,azim ve zindeliği ile bize güç veren değerli Valimizle birlikte vatandaşlarımızın can güvenliği ve rahat ulaşımları için gece gündüz demeden karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret edip onlara moral verdik ve da,me yanlarında olduğumuzun hissettirmeye çalıştık. Ziyaretleri ile mücadele ve çalışma gücümüzü artıran sayın valimize şahsım ve Akyazı’lılar adına teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Günün Diğer Haberleri