PROTOKOLA KAHVALTILI TEŞEKKÜR

Dokurcun’un Büyükşehir kapsamına girdiği yıldan itibaren kapanan

Akyazı Güncel - 05-10-2017 22:43

Dokurcun’un Büyükşehir kapsamına girdiği yıldan itibaren kapanan Jandarma Karakolunun yoğun istek üzerine tekrar açılarak bölge halkına hizmet vermeye başlaması nedeniyle  Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Durmuşlar Mahalle Muhtarı Bekir Durmuşun öncülüğünde bölge Mahalle Muhtarları tarafından Akyazı protokolüne bir teşekkür kahvaltısı verildi.

Jandarma Karakol bahçesinde verilen ve Bölge Muhtarları ile J.Karakol Komutanı Kd. Üstçvş Harun Elçi ile Dokurcun’un son belediye başkanı Ruhi Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı C.Başsavcısı ve Akyazı Hakimi, İl J.Alay Komutan Vekili Yarbay Yüksel Gürfiliz, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Çağatay Ergü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar katıldı.

Kahvaltı sonrası bölge muhtarları adına konuşan Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Durmuşlar mahalle Muhtarı Bekir Durmuş, üç yıl bir aradan sonra Dokurcun’umuza Jandarma Karakolumuzun tekrar geri dönmesi hepimizi sevindirmiş ve mutlu etmiştir. Bu konuda bize destek veren herkese şahsım ve bölge Mahalle Muhtarları adına teşekkür ediyorum dedi.

Kaymakam Ömer Kalaylıda konuşmasında Bölgenin merkezi konumunda olan Dokurcun Mahallemize Jandarma Karakolunun tekrar geri gelmesi bölgenin rahatı ve huzuru açısından isabetli bir karar olmuştur. Emeği geçenlere bende teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Günün Diğer Haberleri