MUHTAR ARKADAŞLARINDAN AKBALIK MUHTARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş

Akyazı Magazin - 29-07-2014 23:57

beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri olduğu halde bir süreden beri rahatsız olan ve evinde istirahat etmekte olan ve 4 dönemdir Akbalık Mahalle Muhtarlığını başarıyla yürüten  Bahri Açıker’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Bekir Durmuş, Bahri ağabeyimizi ziyarete geldik. Kendisi bir müddetten beri rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat ediyor. Ziyaretimizde kendisini çok iyi gördük ve bu durum bizi son derece memnun ve mutlu etti. Kendisine acil şifalar diliyorum ve en kısa zamanda aramıza katılmasını bekliyorum dedi.

Akbalık Mahalle Muhtarı Bahri Açıker’de dernek başkanı ile birlikte dernek yönetim kurulu üyesi muhtar arkadaşlarının kendisine yaptıkları ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu söyledi ve hızla iyileşiyorum. Kısa bir zamanda aralarında olacağıma inanıyorum dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle gerek hastanede ve gerekse evinde istirahat ederken çok sayıda geçmiş olsun telefonu ile mesaj aldığını, yine çok sayıda dost, arkadaş ve akrabanın evime kadar gelerek ziyaret ettiklerini anlatan Akbalık Mahalle muhtarı Bahri Açıker, işte hem gelen telefon ve mesajlar, hem de yapılan ziyaretler benim kısa sürede iyileşmeme neden oldu. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kısa süre içinde onlarla birlikte olacağım dedi.

Günün Diğer Haberleri