KUZULUK MEZARLIK YOLU PARKELENİYOR

Alt yapı çalışmaları nedeniyle mevcut olan asfaltı bozulan

Akyazı Güncel - 27-06-2018 02:02

 

Alt yapı çalışmaları nedeniyle mevcut olan asfaltı bozulan Kuzuluk Merkez Mezarlığı yoluna Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından parke döşeme çalışmasının başlatılması ölüleri bu mezarlıkta olan insanlarla yol üzerinde ikamet edenleri sevindirdi.

Su ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle mezarlık yollarının bozulduğuna dikkat çeken Mahalle sakinleri tozdan ve çamurdan kurtulmak hayli uzun zaman aldı ama sabreden derviş muradına erermiş diye Türkçemizde güzel bir söz var bizde sabrettik ve sonunda muradımıza erdik dediler ve çalışmayı başlatan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Kuzuluk Mahalle sakinleri ana yollarının asfaltlanmasını da sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek, alt yapı çalışmaları ağır aksak ilerliyor. Hızlandırılmasını ve yollarımızın tekrar asfaltlanmasını bekliyoruz. Böylece 5 yıla yakın zamandan beri yaşadığımız sıkıntılardan kurtulmuş olacağız. Asfaltın gerçekleşmesini de sabırsızlıkla ve dört gözle bekliyoruz dediler.

 

 

 

Günün Diğer Haberleri