Akyazılı karatecilerden iki altın madalya

​​​​​​​Mayıs ayı sonunda yapılacak olan yıldızlar balkan şampiyonası için hazırlık mahiyeti taşıyan ve Kocaeli Büyükşehir bünyesi tarafından şehit polis memuru Recep Topaloğlu spor salonunda düz enlenen

Akyazı Spor - 07-05-2024 07:42

Mayıs ayı sonunda yapılacak olan yıldızlar balkan şampiyonası için hazırlık mahiyeti taşıyan ve Kocaeli Büyükşehir bünyesi tarafından şehit polis memuru Recep Topaloğlu spor salonunda düz enlenen İller arası karate ligi final müsabakalarına antrenörleri Sezai Yolcuoğlu’nun nezaretinde katılan Akyazı karateciler bu turnuvadan iki altın madalya ve iki de lig şampiyonluğu kupasını alarak geri döndüler.

Lig usulü yapılan turnuvada yıldız bayanlarda 45 kg. da mücadele eden Ayşen Saner ile yine yıldız bayanlarda 54 kg. de mücadele eden Sare Kaya karşılarına çıkan tüm rakiplerini yenerek altın madalya almaya hak kazanırken, takımlarının da lig şampiyonu yaparak kupa almasını sağladılar.

Elde edilen bu başarı Akyazı’da sevinçle karşılanırken, antrenör Sezai Yolcuoğlu’ndan da turnuva ile ilgili bir açıklama geldi. Yolcuoğlu bizim hedefimiz önce bu turnuvayı kazanmak sonra da Mayıs ayı sonunda yapılacak olan Yıldızlar Balkan şampiyonasına takım ve sporcular olarak en iyi şekilde hazırlanıp katılmaktır dedi.

 

 
Günün Diğer Haberleri