AKYAZI FEN LİSESİNDE BİLİM TEKNOLOJİ SERGİSİ

Akyazı Fen Lisesince hazırlanan Bilim ve

Akyazı Güncel - 01-01-1970 03:00

Teknoloji sergisi Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’nın katılımları ile törenle açıldı.

Okul salonundaki serginin açılışında konuşan okul Müdürü Mehmet Altıparmak serginin bir yarışma olmadığını kaybedeni olmayan bir etkinlik olduğunu söyledi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir  bu tür bilimsel sergilerin hem Akyazı’mızın ve hem de Türkiye’nin ufkunu genişleteceğini söylediler.

Açılışın son konuşmasını Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı yaptı.   Ballı sizler bizlerin göz bebeği öğrencilerimizsiniz. Yapmış olduğunuz bu çalışmalar sizlerin zekanızın, azminizin gayretinizin birer ürünüdür. Umarım sizlerin üniversite sınavlarında başarılı olarak istediğiniz fakültelerde eğitim hayatınızı devam ettirirsiniz. Yapmış olduğunuz bu bilimsel çalışmalar ileride bilime yapacağınız katkıların küçük birer örneği olur. Size başarı ve tebriklerimi sunuyorum dedi.

Konuşmalardan sonra sergiyi gezen Kaymakam Ballı ve diğer protokol proje sahiplerinden çalışmaları ile bilgiler aldılar.

Fen Lisesinin açılışına Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Okul Müdürleri, öğretmenler ve ilçenin çeşitli okullarından öğrenci gurupları katıldı.

Fen Lisesinin Bilim sergisi  3 gün açık kalacak.

 

Günün Diğer Haberleri