AKYAZI BASINI 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Akyazı’da görev yapan

Akyazı Güncel - 14-03-2017 17:14

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Akyazı’da görev yapan Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel ve Bizim Sakarya Gazetesi temsilcisi Alaattin Onur İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz ile aynı Müdürlükte çalışan Hemşirelere, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz ve Acil Serviste o gün nöbette olan Doktor ve hemşireler ile Kuzuluk Sağlık Ocağı Doktor ve Hemşirelerine çiçek vererek günlerini kutladılar.

Akyazı’da görev yapan Gazetecilerin elinden çiçeklerini alan sağlık çalışanları da yapılan bu jestin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirttiler ve kendilerini ve bu özel günlerini unutmayan gazetecilere teşekkür ettiler.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ziyaretleri gerçekleştiren Akyazılı gazeteciler, sağlık çalışanların çok kutsal görev yaptıklarını belirterek, kendilerine müteşekkiriz. Sağlık çalışanlarını yılda bir kez değil fırsat buldukça sık sık ziyaret edilmeleri ve kutlanmaları lazım. Çünkü onlar gerçek manada gece gündüz demeden ve özverili bir şekilde insana hizmet etmeki suretiyle mesleklerini icra ediyorlar.  Basın mensubu olarak bizler sağlık ordusunda nefer gibi çalışan değerlerin bu özel günlerini bir kez daha kutluyor, kendilerine sağlık ve mutluluklar diliyoruz açıklaması yaptılar.  

Günün Diğer Haberleri