ZİLLER ÇALDI OKULLAR CIVIL CIVIL

2014-2015 Öğretim Yılı ilk zilin çalması ile başladı.

Akyazı Asayiş - 15-09-2014 13:49 737 kez okundu.

ZİLLER ÇALDI OKULLAR CIVIL CIVIL

Okul Bahçeleri okula yeni başlayan öğrenciler, velileri ve eski öğrencilerle cıvıl cıvıl oldu. Yeni öğretim yılının başlaması ile İlköğretim haftası da başlamış oldu.

 İlköğretim Haftasının başlaması dolayısı ile törenler düzenlendi. Akyazı’daki ilk tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir’in bir gurup öğretmenin katılımı ile Atatürk anıtına çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile yapıldı.

 İkinci tören ise Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulunda gerçekleştirildi. Buradaki tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

 Program 4-D sınıfı öğrencisi Şevval Atıcı’nın konuşması, Samet İyiyazıcı ve Aybike Paşalıoğlu’nun günün anlamını belirten şiirlerini okumaları ile devam etti.

 Okul Müdürü Mustafa Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Akcan da birer konuşma yaparak eğitim öğretimin önemi üzerinde durdular ve çocuklarımızı vatana millete ve ailelerine hayırlı birer evlat yetiştirmek için en iyi şekilde yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek yeni öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi dileklerinde bulundular.

 Konuşmaların ardından 4. sınıf öğrencileri okula yenibaşlayan arkadaşlarına hoş geldiniz diyerek bir çiçek verdiler.

 Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulundaki törene Kaymakam Kamuran Mustafa ballı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

 İlköğretim Haftası dolayısı ile okullarını temsilen öğrenciler protokol ziyaretlerinde bulunacak buna karşılık protokol da okullara ziyaretler gerçekleştirecekler. Bütün okullarda İlköğretim Haftası dolayısı ile çeşitli programlar düzenleyerek eğitim öğretimin önemi üzerinde faaliyetlerde bulunacaklar.

 İlçedeki tüm okullarda ilk gün dolayısı ile törenler düzenlendi. Okul Müdürleri yaptıkları konuşmalarda okullarını tanıtarak öğrencilerin okul içi ve okul dışında uymaları gereken kuralları anlattılar. İlk derse girişlerde son dakikada okullara ulaştırılan kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=550467611766546

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

26-04-2024 - Akyazı Asayiş

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

15-04-2024 - Akyazı Asayiş