Üzmez ve Doğtaş aileleri akraba oldular

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Şose Mahallesinin köklü ailelerinden biri olan Üzmez ailesinin güzel kızı Melike ile Doğtaş ailesinin

Akyazı Magazin - 03-10-2023 09:27 1049 kez okundu.

Üzmez ve Doğtaş aileleri akraba oldular

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Şose Mahallesinin köklü ailelerinden biri olan Üzmez ailesinin güzel kızı Melike ile Doğtaş ailesinin yakışıklı delikanlısı Furkan “biz birbirimizi seviyoruz. Evlenmek istiyoruz” isteğine her iki ailenin büyükleri de bu isteğe “Evet”  demesi ile her iki aile böylece akraba oldular.

Evliliğe giden yolun ilk adımı sayılan söz kesme ve nişan merasimi mutlu çiftin şu anda yaşadıkları yurt dışında yapıldı. Gelin alma ise Üzmez ailesinin kökünün bulunduğu Kuzuluk Şose Mahallesindeki evlerinde yapıldı.

Melike kendisine çok yakışan ve güzelliğine güzellik katan gelinliği ile baba evinden alkışlar işleğinde çıktı nikahın ve düğünün yapılacağı İstanbul Sarıyer Rumeli Hisarında bulunan salona görkemli bir törenle uğurlandı. Her iki mutlu genç burada kıyılan nikah ve gerçekleşen muhteşem düğünle dünya evine girdiler. Düğün salonunda oynanan Kafkas oyunu güzel geceye apayrı bir renk kattı.

Güzel gelinin annesi Taciser ve babası Aytaç Üzmez ile yakışıklı damadın annesi Neslihan ve babası Ertan Doğtaş ile güzel gelin Melike ile yakışıklı damat Furkan bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin

Eski günleri yad ettiler

Eski günleri yad ettiler

22-04-2024 - Akyazı Magazin